Οπαδός του ‘Community’ κάνει πραγματικότητα το παιχνίδι ‘Journey to the Center of Hawkthorne’

community

Οι fans της ιδιαίτερης, πρωτότυπης και εξαιρετικής κωμικής σειράς Community του NBC σίγουρα ενθουσιάστηκαν με το φινάλε της προηγούμενης σεζόν πριν λίγες βδομάδες που έληξε με μια σειρά τριών επεισοδίων. Το πρώτο από αυτά τα τρία επεισόδια, λοιπόν, αφορούσε τη συμμετοχή των πρωταγωνιστών σε ένα μοναδικό 16-bit video παιχνίδι με τίτλο “Journey to the Center of Hawkthorne“.

Το επεισόδιο αυτό φαίνεται ότι άρεσε πάρα πολύ στον χρήστη του Reddit Derferman, o οποίος αποφάσισε να δημιουργήσει και στην πραγματικότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι από την αρχή. Το παιχνίδι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκδοση 0.0.12b και περιλαμβάνει κάποια βασικά χαρακτηριστικά με παίκτες, μουσική, εφέ, μερικές πίστες και βασικές κινήσεις.

Είναι διαθέσιμο δωρεάν για OS X, Windows και Linux και συμβουλεύουμε να το κατεβάσετε όσο πιο γρήγορα μπορείτε καθώς εξαιτίας ζητημάτων πνευματικής ιδιοκτησίας δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ. Θα το βρείτε εδώ.

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Misc. Bookmark the permalink.

Comments are closed.