Η Apple ηγείται στην αγορά των συνδρομητών smartphones στις ΗΠΑ με το Android να παραμένει στην πρώτη θέση των λειτουργικών

Η τελευταία αναφορά της comScore για την περίοδο μεταξύ του Νοεμβρίου 2012 και Ιανουαρίου 2013 δείχνει αύξηση κατά 3.5 τοις εκατό στο ποσοστό της Apple στην αγορά των συνδρομητών smartphones στις ΗΠΑ που φτάνει το 37.8 τοις εκατό σε σχέση με το 21.4 τοις εκατό της Samsung και το 9.7 τοις εκατό της HTC.

Αντίστοιχα, το Android παραμένει στην πρώτη θέση με ποσοστό 52.3 τοις εκατό στο μερίδιο αγοράς λειτουργικών συστημάτων σημειώνοντας, όμως, πτώση 1.3 τοις εκατό με την αντίστοιχη περίοδο του Οκτωβρίου 2012. Η Apple, αντίθετα, σημείωσε αύξηση 3.5 τοις εκατό με το iOS να καταλαμβάνει το 37.8 τοις εκατό της αγοράς και το BlackBerry να ακολουθεί με 5.9 τοις εκατό.

H έρευνα περιλαμβάνει συνδρομητές των Ηνωμένων Πολιτειών ηλικίας 13 και άνω και αντανακλά τη χρήση των συσκευών και όχι τις καθαρές πωλήσεις αυτών.

[via iPhoneHellas]

 

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Android, Apple, iPhone, Samsung. Bookmark the permalink.