Η COSMOTE προσφέρει στους πελάτες συμβολαίου της δύο νέα πακέτα, δωρεάν χρόνου ομιλίας και δωρεάν μηνυμάτων. Τα νέα πρόσθετα πακέτα αποτελούν την οικονομικότερη πρόταση της αγοράς, προσφέροντας 500 λεπτά ομιλίας και 500 SMS, κάθε μήνα μόνο με 5€ (το κάθε πακέτο).

500 Δωρεάν Λεπτά Ομιλίας

Τα δωρεάν λεπτά μπορούν να καταναλωθούν για κλήσεις προς όλα τα κινητά COSMOTE και όλα τα σταθερά τηλέφωνα. Το πακέτο διατίθεται για ενεργοποίηση έως και 31 Δεκεμβρίου 2008 και ισχύει για τρεις μήνες.

Η ενεργοποίηση γίνεται δωρεάν, στέλνοντας SMS στο 1256 με το κείμενο «500Λ».

500 Δωρεάν SMS

Το νέο πακέτο δωρεάν μηνυμάτωνCOSMOTE SMS 500”, που προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές των οικονομικών προγραμμάτων συμβολαίου, 500 SMS κάθε μήνα, μόνο με 5€. Τα μηνύματα μπορούν να καταναλωθούν για αποστολή SMS προς όλα τα κινητά COSMOTE. Η ενεργοποίηση του πακέτου γίνεται δωρεάν, στέλνοντας SMS στο 1256 με το κείμενο «500S».

Η ενεργοποίηση των νέων οικονομικών πακέτων ομιλίας και μηνυμάτων γίνεται επίσης σε όλα τα καταστήματα COSMOTE ή στο εκτεταμένο εμπορικό δίκτυο αντιπροσώπων της εταιρίας, με κλήση στο κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών Συμβολαίου (1212) και μέσω του νέου web portal “COSMOTE MY ACCOUNT”.

Advertisements