Η πρώτη πιλοτική παρουσίαση της νέας τεχνολογίας LTE (Long Term Evolution) από την COSMOTE, πραγματοποιείται στο πλαίσιο του 12ου συνεδρίου Info-Com World.

Οι επισκέπτες του φετινού συνεδρίου θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν την εμπειρία της ασύρματης ευρυζωνικότητας με μοναδικές, για τα ελληνικά δεδομένα, ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων που αγγίζουν τα 100 Mbps.

Η COSMOTE, σταθερά πρωτοπόρος στο Mobile Broadband στην ελληνική αγορά, προχωρά στο επόμενό της βήμα, παρουσιάζοντας τις τεχνικές δυνατότητες της τεχνολογίας LTE, που επιτρέπει ταχύτητες 100 Mbps για τη λήψη δεδομένων (downlink) και 45 Mbps για την αποστολή (uplink). Με αυτές τις ταχύτητες οι καταναλωτές θα μπορούν να απολαμβάνουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως High Definition streaming και High Definition video-conferencing, ταχύτατο browsing και αποστολή ή λήψη αρχείων κ.α.

Έως σήμερα, λίγοι πάροχοι στον κόσμο έχουν αναπτύξει αντίστοιχη τεχνολογία σε πειραματικό επίπεδο, γεγονός που επιβεβαιώνει την τεχνολογική πρωτοπορία της COSMOTE.

Ο εξοπλισμός LTE που χρησιμοποιείται, καλύπτει αποκλειστικά το Περίπτερο Επίδειξης της COSMOTE στο Συνέδριο Info-Com World.

Advertisements