Όπως αναμενόταν από την περασμένη εβδομάδα, όταν και διέρρευσαν οι πρώτες πληροφορίες, οι EA και Crytek ανακοίνωσαν το Crysis 3, το τρίτο επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς fps που θα είναι βασισμένο στην πρόσφατα αναβαθμισμένη μηχανή γραφικών CryENGINE 3.4.

Crysis 3 Press

Η ιστορία του παιχνιδιού βρίσκει τον Prophet να επιστρέφει στη Νέα Υόρκη το 2047 και να ανακαλύπτει ότι πλέον έχει μετατραπεί σε μια αστική ζούγκλα, προϊόν της Cell Corporation, καλυμμένη με δέντρα, έλη και ποτάμια, ενώ είναι διαχωρισμένη σε 7 διαφορετικές περιοχές, που ονομάζονται "Seven Wonders", καθεμία με ξεχωριστό περιβάλλον.

Στόχος του Prophet είναι να καταστρέψει την Cell Corporation και να ανακαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από το Nanodome, καθώς η εταιρία ναι μεν δηλώνει ότι χτίστηκε για την προστασία των πολιτών, αλλά το πραγματικό κίνητρο της είναι ο έλεγχος της τεχνολογίας και των περιοχών. Ο Prophet θα είναι εξοπλισμένος με τόξο, νέα στολή Nanosuit, καθώς και νέα εξωγήινη τεχνολογία και όπλα για την ολοκλήρωση της αποστολής.

Crysis 3 Screenshot

To Crysis 3 θα είναι διαθέσιμο την επόμενη Άνοιξη (2013) για PS3, Xbox 360 και PC, με τις προπαραγγελίες να έχουν ξεκινήσει ήδη σε τιμή $59.99. Θα κυκλοφορήσουν διάφορες special εκδόσεις, όπως η Hunter Edition (πρόσβαση στο τόξο από νωρίς, επιπλέον λειτουργίες στη Nanosuit) και τα Stalker, Overkill και Predator Packs (επιπλέον οπλισμός και λειτουργίες για το multiplayer modes).

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το Crysis 3 από εδώ

[via Kotaku]

Advertisements
1 comment

Comments are closed.