Dell Android tablet 7'' σε λίγες εβδομάδες, διάφορα μοντέλα από το 2011

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal, ο πρόεδρος της Dell στην Κίνα, Amit Midha, επιβεβαίωσε ότι η εταιρία θα παρουσιάσει ένα Android tablet 7'' μέσα στις επόμενες εβδομάδες!

Το δεύτερο tablet της εταιρίας, μετά το Dell Streak, είχε αναφερθεί την προηγούμενη εβδομάδα από το αφεντικό Michael Dell, αλλά δεν αποκαλύφθηκε σχεδόν κανένα χαρακτηριστικό του. Ωστόσο, πιθανότατα θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo (αν και δεν είναι ιδανικό για tablets...), ενώ η ανάλυση του θα είναι παρόμοια με τα άλλα ανταγωνιστικά tablets της αγοράς, Samsung Galaxy Tab και BlackBerry PlayBook, δηλαδή 1024 x 600.

Ο Amit Midha αποκάλυψε επίσης ότι η Dell ήδη ετοιμάζει μια σειρά από νέες συσκευές, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους 6-12 μήνες. Σε αυτή περιλαμβάνονται συσκευές μεγέθους 3'', 4'' και 10'', ενώ τόνισε ότι η εταιρία θα χρησιμοποιήσει διάφορα λειτουργικά συστήματα όπως Android OS, Google Chrome OS και Windows OS (προφανώς WP7).

Φαίνεται ότι η Dell με τη σειρά της θα προσπαθήσει να καλύψει με τα προϊόντα της τις νέες αγορές των smartphones και tablets, και μένει να δούμε εάν θα καταφέρει να πάρει κάποιο καλό κομμάτι της πίτας.

[πηγή WSJ]
Loading