Η ιστοσελίδα AndroidCentral κατάφερε να βρει τα χρονοδιαγράμματα της Dell σχετικά με τα smartphones και tablets που θα κυκλοφορήσει η εταιρία μέσα στο 2011!

Σε ό,τι αφορά τα tablets, θα πρέπει να περιμένουμε τέσσερις νέες συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android Honeycomb, ξεκινώντας με το Dell Gallo τον Απρίλιο, και φτάνοντας στα Dell Sterling, Dell Opus και Dell Silver Oak στο τέλος του 2011 – αρχές 2012. Παράλληλα, θα υπάρξει ενδιάμεσα και κάποιο update για το Dell Streak 7.

Ακόμη, η Dell σχεδιάζει τη δημιουργία του Dell Rosemount με οθόνη HD ανάλυσης 1366 x 769 και λειτουργικό σύστημα Windows 7, αλλά και του Dell Peju με λειτουργικό σύστημα Windows 8 για τις αρχές του 2012!

Σχετικά με τα smartphones, μπορούμε να δούμε αναφορά σε δύο νέα Android smartphones, τα Dell Hancock και Dell Millenium, αμφότερα με λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream, dual-core επεξεργαστή και κάμερα 8MP με δυνατότητα εγγραφής Full HD video 1080p.

Το Dell Hancock θα διαθέτει οθόνη qHD 4” ανάλυσης 960 x 640, εμπρόσθια κάμερα 1.3MP και πληκτρολόγιο QWERTY, ενώ το Dell Millenium οθόνη qHD 4.3”, υποστήριξη DLNA και εμπρόσθια κάμερα VGA.

[πηγή AndroidCentral]
Advertisements