Αυτή τη στιγμή κυκλοφορούν στην αγορά λίγα 3D Blu-ray players. Ωστόσο, ολοένα και περισσότερες εταιρίες συμμετέχουν σε αυτόν τον αναπτυσσόμενο τομέα, με την Denon να ανακοινώνει με τη σειρά της τα DBP-1611UD και DBP-2011UDCI, τα οποία υποστηρίζουν, εκτός από τα 3D Blu-ray, και τα φορμά CD/DVD, SACD και DVD-Audio.

Ακόμη, είναι συμβατά με τις υπηρεσίες streaming YouTube και Netflix, συνδέονται στο διαδίκτυο μέσω Ethernet, και διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο 1GB για υλικό που κατεβάζετε από το BD Live, ενώ αμφότερα υποστηρίζουν το πρωτόκολλο DLNA 1.5, για audio/video/photo streaming.

Σε ό,τι αφορά τις διαφορές μεταξύ των δύο μοντέλων, η Denon δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες, αλλά το DBP-2011UDCI διαθέτει την τεχνολογία αποκωδικοποίησης της Anchor Bay Technologies, μετατροπέα ήχου από ψηφιακό σε αναλογικό Burr-Brown 32-bit, 192KHz για καλύτερη ποιότητα HD Audio, και μπορεί να αποδώσει όλα τα φορμά HD audio από Dolby και DTS.

Το DBP-2011UDCI αναμένεται ότι θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο σε τιμή €600, ενώ το DBP-1611UD θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο σε τιμή €300.

[πηγή CrunchGear]
Advertisements