Developer εξαπολύει σκληρή επίθεση στην Microsoft για τις χαμηλές πωλήσεις στο Windows RT

Windows 8 Upgrade

Η εταιρεία Rubicon εξαπέλυσε επίθεση κατά της Microsoft σχετικά με τo λειτουργικό Windows RT της εταιρείας και ειδικότερα για το Windows Store, το οποίο σύμφωνα με αυτήν είναι «καταδικασμένο να αποτύχει».

Η Rubicon δεν είναι τυχαία στον χώρο. Το 'The Great Big War Game' είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στο iOS και Android αλλά στο Windows RT φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά. Το παιχνίδι επέφερε μόλις $83 στην εταιρεία την πρώτη βδομάδα διάθεσής του στο κατάστημα της Microsoft με μόλις τρία reviews που καθένα του δίνει πέντε αστεράκια.

Η Rubicon ρίχνει τις ευθύνες στην Microsoft που δεν πρόβαλε καλύτερα το παιχνίδι στο κατάστημα επειδή αυτό δεν ήταν διαθέσιμο για το Windows 8 για Intel συσκευές στο ξεκίνημά του. «H Apple συχνά προμοτάρει τις εφαρμογές μας. Το Android συχνά προμοτάρει τις εφαρμογές μας. Ακόμα και η RIM συχνά προμοτάρει τις εφαρμογές μας. Η Microsoft από την άλλη μεριά δεν μας εκτιμά καθόλου», αναφέρεται στο δημοσίευμα που πλέον δεν υπάρχει πια. «Έχουμε σπαταλήσει πολύ χρόνο, πόρους και χρήματα στην υποστήριξη αυτής της πλατφόρμας και αυτό που έγινε ήταν να μας φτύσουν».

Η Rubicon, πάντως, μετά την διαγραφή του δημοσιεύματος ανέφερε ότι η Microsoft επικοινώνησε μαζί τους για να υπάρξει μια στενότερη συνεργασία στο μέλλον.

[via TechRadar]

Loading