10 εκατ. πωλήσεις για το Diablo III, 1 εκατ. λιγότεροι συνδρομητές στο World of Warcraft

Η Activision-Blizzard ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα του δεύτερου τριμήνου 2012, τα οποία αποδείχτηκαν καλύτερα από το αναμενόμενο (κέρδη $1.075 δισ. αντί για $950 εκατ. που υπολόγιζαν), αλλά πιο πολύ μας ενδιαφέρουν τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία για τα Diablo III και World of WarCraft.

Diablo III Screenshot

Το τελευταίο νούμερο που είχαμε ήταν τα 3.5 εκατ. πωλήσεις του πρώτου 24ωρου για το Diablo III, ενώ μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 10 εκατ. αντίτυπα του παιχνιδιού Από αυτά αν αφαιρέσουμε τις πωλήσεις της πρεμιέρας και το 1 εκατ. αντίτυπα που δόθηκαν δωρεάν σε κατόχους annual pass του WoW, μεταφράζεται σε 5.5 εκατ. πωλήσεις μέσα σε τρεις μήνες κυκλοφορίας. Καθόλου άσχημα…

Σε ό,τι αφορά το World of Warcraft, η Activision ανακοίνωσε ότι έχασε περίπου 1 εκατ. συνδρομητές μέσα στο τελευταίο τρίμηνο και αυτοί τη στιγμή είναι ενεργοί 9.1 εκατ. χρήστες παγκοσμίως. Πάντως, η επικείμενη κυκλοφορία του expansion Mists of Pandaria αναμένεται ότι θα ωθήσει και πάλι τους χρήστες προς τη σίγουρη αξία του WoW.

[via g4tv]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Blizzard, Gaming and tagged , . Bookmark the permalink.