Diablo III: Λύση end-game αναζητά η Blizzard

diablo_iii_launch

Ο γνωστός στα forum του Diablo III Bashiok με νέο του δημοσίευμα αναγνωρίζει ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να αναλώνεται συνεχώς στο ίδιο μοτίβο ανακάλυψης αντικειμένων (farming) και αντιμετώπισης εχθρών αλλά χρειάζεται κάτι άλλο που να κρατά το ενδιαφέρον αμείωτο και παραδέχεται ότι αυτό το κάτι άλλο δεν υπάρχει ακόμα.

«Ειλικρινά το Diablo III δεν είναι World of Warcraft. Δεν θα μπορούμε να διαθέτουμε κάθε δύο μήνες νέα συστήματα και περιεχόμενο», αναφέρει ο Bashiok. «Εργαζόμαστε πάνω στο 1.0.4, στο οποίο θα προσφέρουμε όσες περισσότερες αλλαγές και διορθώσεις μπορούμε για να σας βοηθήσουμε (θα έχουμε περισσότερα επί αυτού με νέες λεπτομέρειες καθώς πλησιάζουμε) και φυσικά στο 1.1 με PvP αρένες».

O Bashiok θεωρεί ότι και τα δύο αυτά patches θα ανανεώσoυν το ενδιαφέρον των παικτών αλλά δεν πρόκειται να είναι τα πραγματικά τελευταία κομμάτια του παιχνδιού. Η Blizzard έχει μερικές ιδέες για progression συστήματα αλλά είναι κάτι που θα μπορεί να γίνει εφικτό μετά το 1.1 που και αυτό με τη σειρά του είναι ακόμα αρκετά μακρινό.

[via Diablo 3 forums]

Loading