Συνέντευξη για πρόσληψη μέσω του Diablo III

Διαφημιστική εταιρεία με έδρα το Ισραήλ οργανώνει συνεντεύξεις με σκοπό την πρόσληψη προγραμματιστή... μέσα από το δημοφιλές Hack-and-slash RPG Diablo III.

Οι ενδιαφερόμενοι για την θέση του προγραμματιστή θα συνοδέψουν τον CEO της BBR Saatchi&Saatchi IL, έναν Level 60 Barbarian, σε επικές μάχες ενώ ταυτόχρονα θα απαντούν στις ερωτήσεις επαγγελματικού ενδιαφέροντος που θα δέχονται.

Οι δεξιότητες του ενδιαφερομένου στη μάχη θα ληφθούν σοβαρά υπόψη καθώς σύμφωνα με τον CEO της εταιρείας, Yossi Lubaton, αντικατοπτρίζουν διάφορες ικανότητες όπως την ταχύτητα λήψης αποφάσεων, την ύπαρξη ομαδικού πνεύματος και τη δημιουργική σκέψη.

Warmonger Diablo III Legendary Two-Handed Sword

Ο υποψήφιος που θα περάσει με επιτυχία την online συνέντευξη, θα λάβει ως δώρο το Warmonger, το δυσεύρετο Legendary Two-Handed Sword του Diablo III, καθώς και 1.000.000 σε χρυσό για να ξοδέψει στο Auction House του παιχνιδιού, ενώ φυσικά θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην επαγγελματική του αποκατάσταση καθώς θα συναντήσει τον Yossi Lubaton για μία τελική προσωπική συνέντευξη, στα γραφεία της εταιρείας.

Advertisements

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
This entry was posted in Blizzard, Featured and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.