Diablo III, ανακοινώθηκαν οι λεπτομέρειες για το 1.0.4 patch

Η Blizzard ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα όλες τις λεπτομέρειες για το πολυαναμενόμενο 1.0.4 patch του Diablo III. Η σημαντικότερη, ίσως, αλλαγή έχει να κάνει με την προσθήκη 100 νέων επιπέδων (σύστημα Paragon) που θα δίνουν στον παίκτη επιπρόσθετες δυνατότητες, όπως magic & gold find καθώς και βασικές ιδιότητες (intelligence, strength κτλπ).

Αναδιαμορφώνεται, επίσης, το Auction House προσθέτοντας νέες λειτουργίες που ζητούσαν εδώ και αρκετό καιρό οι χρήστες, όπως τη δυνατότητα αναζήτησης με έξι παραμέτρους, τη δυνατότητα ακύρωσης μιας δημοπρασίας ανά πάσα στιγμή κτλπ.

Βελτιώθηκαν, τέλος, όλοι οι μηχανισμοί των mobs (trash mobs, elites, bosses κτλπ), διάφορα skills από όλα τα classes (Witch Doctor, Demon Hunter, Barbarian, Monk, Wizard) ενώ προστέθηκαν νέα legendaries με μοναδικά affixes που αναμένεται να κάνουν το παιχνίδι αρκετά πιο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά, θα βρείτε όλες τις αλλαγές εδώ. Οι ευρωπαϊκοί servers για την εφαρμογή του patch αναμένεται να είναι εκτός λειτουργίας από τις 6:00 της 22ας Αυγούστου μέχρι τις 16:00 της ίδιας μέρας.

Loading