Diablo III, ξανά από την αρχή για τη λειτουργία Team Deathmatch

diablo

H Blizzard εγκαινίασε σήμερα το πολυαναμενόμενο blog σχετικά με τις εξελίξεις στο PvP του Diablo III προσφέροντάς μας μερικές αναβαθμίσεις ως προς την πορεία της ομάδας. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η λειτουργία Team Deathmatch που ετοίμαζε τους τελευταίους μήνες αποσύρεται από τα σχέδιά της καθώς δεν ανταποκρίνεται στις αρχικές τους προσδοκίες.

Μετά από αρκετές δοκιμές της λειτουργίας η ομάδα ανάπτυξης έκρινε ότι το Team Deathmatch δεν είχε το απαραίτητο "βάθος" και διάρκεια που θα ήθελαν ώστε οι παίκτες να ασχοληθούν με αυτό πέρα από τις πρώτες ώρες. Επίσης, το Team Deatchmatch αναδείκνυε σε μεγάλο βαθμό την διαφορά στα classes κάτι που δεν ήταν καλό για το παιχνίδι γενικότερα.

Ωστόσο, η Blizzard ανακοίνωσε ότι όσον αφορά το dueling στο PvP αυτό θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή μετά τις γιορτές στο patch 1.0.7. Παρόλο που αρκετοί παίκτες του δημοφιλού παιχνιδιού απογοητεύτηκαν με την εξέλιξη αυτή στην πραγματικότητα πρόκειται για κάτι πολύ θετικό αφού γνωρίζαμε εξαρχής ότι η κατεύθυνση που ακολουθούσε η εταιρεία δεν ανταποκρινόταν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και είναι ευχάριστο που το συνειδητοποίησαν έστω και καθυστερημένα.

[via Blizzard]

Loading