Η Digital Storm παρουσίασε την τελευταία της σειρά από gaming desktops, BlackOPS, με επεξεργαστές Intel Core i5 ή i7 και κάρτες γραφικών ATI ή Nvidia. Η σειρά αποτελείται από τρία μοντέλα εξαιρετικής απόδοσης, από το Performance, με επεξεργαστή  2.66GHz Core i5-750, στο Extreme, με επεξεργαστή 3.2GHz Core i7-960. Το μεσαίο μοντέλο της σειράς είναι το Enthusiast, με επεξεργαστή 2.66GHz Core i7-920.

Οι επιλογές μνήμης φτάνουν μέχρι τα 6GB DDR3, ενώ οι επιλογές κάρτας γραφικών ξεκινούν από την Nvidia GTX 275 και φτάνουν στην ATI Radeon HD 5870 1GB. Σε όλα τα μοντέλα χρησιμοποιείται σύστημα ψύξης με υγρό, που κινείται γύρω από τον επεξεργαστή, τις κάρτες video και το Intel X58 chipset.

Ακόμη, συμπεριλαμβάνεται σύστημα μείωσης του θορύβου, ενώ μπορείτε να δηλώσετε εξαρχής στην Digital Storm ότι θέλετε να κάνετε overclock στο PC σας, με την εταιρία να αναλαμβάνει την εργασία και να τεστάρει το σύστημα για 72 ώρες. Τα τρία μοντέλα είναι ήδη διαθέσιμα και οι τιμές ξεκινούν από τα 1245ευρώ για το DigitalOPS Performance και φτάνουν τα 2260ευρώ για το Extreme.

[πηγή SlashGear]
Advertisements