Μετά από αρκετό καιρό το κατάστημα Tomtop επιστρέφει με μια απίστευτη προσφορά για το DJI Spark, το μικρότερο drone της εταιρείας που έχει κερδίσει πολύ κόσμο με τις εξαιρετικές δυνατότητές του και την σαφέστατα πιο προσιτή τιμή σε σύγκριση με το DJI Mavic Pro.

Για τις επόμενες 2 ημέρες, το Tomtop έχει προσφέρει το DJI Spark στην ανεπανάληπτη τιμή των €356.90, ενώ όσοι επιθυμούν το πλήρες πακέτο DJI Spark Fly More Combo μπορούν να το βρουν σε τιμή μόλις €497.94, η οποία είναι κατά €60 μικρότερη από αυτήν της καλοκαιρινής προσφοράς!

Να σημειωθεί ότι αμφότερες οι τιμές είναι τελικές, αφού το Tomtop αναλαμβάνει να καλύψει όλα τα έξοδα αποστολής και το τελωνείο!

DJI Spark

Το DJI Spark ζυγίζει μόλις 300gr, έχει διαστάσεις 143 x 143 x 55mm και διαθέτει εγκατεστημένη κάμερα 12MP με δυνατότητα λήψης 1080p video. Συνοδεύεται από το ειδικό λογισμικό QuickShot για λήψη video διάρκειας 1 λεπτού, αλλά και για λήψη πανοραμικών φωτογραφιών σε κάθετη ή οριζόντια διεύθυνση.

Ενδιάφερον παρουσιάζει, επίσης, το σύστημα διαχείρισης με χειρονομίες, αλλά και το Sport Mode για πτήσεις σε μέγιστη ταχύτητα (50km/h) με τη βοήθεια ξεχωριστού χειριστηρίου. Η αυτονομία του είναι 16 λεπτά με μια φόρτιση.

Advertisements