FIFA 12 με νέα Player Impact Engine!

Η Electronic Arts Inc. ανακοίνωσε ότι η EA SPORTS έχει αναπτύξει την Player Impact Engine, μια νέα μηχανή φυσικής που θα προσφέρει επαναστατικές αλλαγές στο καλύτερο αθλητικό video game στον πλανήτη.

FIFA 12

Δύο χρόνια στον τομέα της ανάπτυξης, η νέα Player Impact Engine του FIFA 12 προσφέρει ρεαλιστική κίνηση σε κάθε αλληλεπίδραση μέσα στο γήπεδο. Είναι μία από τις πολλές σημαντικές καινοτομίες για το FIFA 12 που έχουν εμπνευστεί από το αληθινό ποδόσφαιρο και δημιουργήθηκε από την ομάδα ανάπτυξης του FIFA στην EA Canada.

Σύμφωνα με τον Kaz Makita, Executive Producer για το franchise του FIFA, το οποίο έχει κερδίσει 136 βραβεία videogame τα τελευταία τρία χρόνια:

"Οι αλλαγές που έχει υποστεί το FIFA 12 δεν είναι επαναστατικές αλλά εξελικτικές. Για να δημιουργήσουμε το καλύτερο και αυθεντικότερο παιχνίδι FIFA που έγινε ποτέ, χρειαζόμαστε νέα τεχνολογία για να αποδώσουμε το όραμά μας. Οι παίκτες θα δουν, και το πιο σημαντικό θα αισθανθούν αμέσως, τη σημασία της Player Impact Engine"

Η Impact Engine παράγει συνεχώς αποφάσεις σε πραγματικό χρόνο, σε κάθε σημείο επαφής στο σώμα ενός παίκτη ώστε να δημιουργεί μια άπειρη ποικιλία φυσικών και ρεαλιστικών αποτελεσμάτων σε κάθε σύγκρουση. Οι παίκτες θα αισθάνονται τώρα πιο ανθεκτικοί, θα απωθούν και θα σπρώχνουν κατά τη διάρκεια του αγώνα για την κατοχή και θα επανέρχονται από τα ελαφριά χτυπήματα με μεγαλύτερη ευκολία.

FIFA12 Kaka

Οι επαναστατικές καινοτομίες στο gameplay, οι οποίες έχουν εμπνευστεί από τον πραγματικό κόσμο του ποδοσφαίρου, κάνουν το FIFA 12 ουσιαστικότερο και πιο ρεαλιστικό:

  • Precision Dribbling: μεγαλύτερη πιστότητα στο χειρισμό της μπάλας
  • Tactical Defending: επιδέξια και τακτική υπεράσπιση της άμυνας
  • Pro Player Intelligence: βελτιωμένη νοημοσύνη και επίδοση των ποδοσφαιριστών
  • Career Mode: προσφέρει μια εμπειρία με μεγαλύτερο βάθος και ρεαλισμό στο παιχνίδι

Σχεδιασμένο με φρέσκια εμφάνιση και αίσθηση από την αρχή του αγώνα μέχρι το τελικό σφύριγμα, το FIFA 12 προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία της αγωνιστικής, ταχύτερη και ευκολότερη πλοήγηση με ένα ολοκαίνουργιο σύστημα μενού, και πάνω από 500 επίσημους αναγνωρισμένους συλλόγους.

Το FIFA 12 θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα παγκοσμίως αυτό το φθινόπωρο για το PS3, Xbox 360, Wii, PC, PS2, Nintendo 3DS, PSP, iPhone, iPad και iPod touch.

Πρόσθετες λεπτομέρειες και χαρακτηριστικά θα γίνουν γνωστά στους επόμενους μήνες. Το παιχνίδι δεν έχει ακόμη βαθμολογηθεί. Εικόνες είναι διαθέσιμες στο http://info.ea.com.

 

Loading