Επισκευή Υπολογιστών

ired

Οι υπολογιστές κατά καιρούς παρουσιάζουν προβλήματα που οφείλονται σε προβληματικό ή κατεστραμμένο hardware. Το που θα εμπιστευθούμε τα αγαπημένα μας μηχανήματα δεν θα πρέπει να αποτελεί επιλογή “ρουτίνας”.

To ired.gr είναι το επισκευαστικό κέντρο που έχει καταξιωθεί στην συνείδηση των καταναλωτών για την ποιότητα και την ταχύτητα που παρέχει στην επισκευή υπολογιστών. Στα τρία υπερσύγχρονα καταστήματά της στην Γλυφάδα, στο Μαρούσι και στην Αθήνα, η εταιρία αναλαμβάνει υπεύθυνα, με ταχύτητα και αξιοπιστία την επισκευή του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας.

Οι εξειδικευμένοι, έμπειροι και διπλωματούχοι τεχνικοί της εταιρίας, καταρτίζονται διαρκώς και εκπαιδεύονται για να μπορούν να αντεπεξέλθουν σε κάθε τεχνολογική πρόκληση που θα προκύψει.

ired_1

Γίνεται χρήση ολοκαίνουργιων, άριστης ποιότητας και υψηλής αντοχής ανταλλακτικών, με σκοπό την εξασφάλιση του καλύτερου δυνατού αποτελέσματος για εσάς. Με τα πιο εξειδικευμένα εργαλεία που διαθέτει η ired, είναι σε θέση να αντεπεξέλθει και στις πιο δύσκολες και περίπλοκες βλάβες που πιθανόν να έχουν παρουσιαστεί.

Η ired εστιάζει στην ποιότητα και στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της.

Ο συνδυασμός του εξειδικευμένου προσωπικού, των άριστης ποιότητας ανταλλακτικών, των σύγχρονων εργαστηρίων, της εμπειρίας και των αρχών της εταιρίας, επιτρέπει την παροχή άριστης τεχνικής υποστήριξης και απόλυτα ποιοτικών υπηρεσιών στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Βασικό πλεονέκτημα, ο απαράμιλλος συνδυασμός ποιότητας και απόλυτα ανταγωνιστικών τιμών σε κάθε επισκευή υπολογιστών!

Ιδιαίτερα σημαντικό είναι πως δεν θα ξεφύγετε ποτέ από το διαθέσιμο budget. Αμέσως μετά τον απαραίτητο τεχνικό έλεγχο, ο τεχνικός που έχει αναλάβει την φροντίδα του υπολογιστή σας θα επικοινωνήσει μαζί σας, για να σας ενημερώσει αναλυτικά για τα χαρακτηριστικά της βλάβης καθώς και για το τελικό κόστος της επισκευής.

Οι επισκευές γίνονται πάντα και μόνον μετά την έγκριση του πελάτη!

Σας παραθέτουμε τα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και τις διευθύνσεις των τριών καταστημάτων της εταιρίας:

  1. Λεωφόρος Βουλιαγμένης 131, Γλυφάδα, ΤΚ 166 74
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 8940171
    Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: glifada@ired.gr
  2. Αγίου Κωνσταντίνου 40, Μαρούσι, TK 15124 (Εμπορικό Κέντρο Αίθριο)
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6107292
    Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: marousi@ired.gr
  3. Ιουλιανού 50, Αθήνα, ΤΚ 10434
    Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 8210653
    Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: athens@ired.gr

Όταν λοιπόν χρειαστείτε service, επικοινωνήστε με την ired. Με την εμπειρία που διαθέτει το προσωπικό της και την αξιοπιστία του brand “ired”, να είστε σίγουροι πως θα έχετε υποδειγματική εξυπηρέτηση.

Loading