Το νέο πολυμηχάνημα Epson Stylus SX105 προσφέρει ποιοτική εκτύπωση, παραγωγή φωτοτυπιών αλλά και scanning σε ένα μόνο πολυμηχάνημα μικρού μεγέθους. Είναι ιδανικό για οικιακή χρήση και διατίθεται μαζί με ξεχωριστά δοχεία μελάνης (με κόστος από 6.99€ το κάθε ένα) περιορίζοντας το κόστος εκτύπωσης καθώς αντικαθίσταται κάθε φορά μόνο το χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί.

Το μελάνι Epson DURABrite Ultra Ink που χρησιμοποιεί, προσφέρει υψηλής ποιότητας έγγραφα και επαγγελματικές εκτυπώσεις φωτογραφιών που είναι ανθεκτικές στο νερό, τους λεκέδες και το ξεθώριασμα.

Η ταχύτητα εκτύπωσής του φτάνει τις 26 σελίδες ανά λεπτό, ενώ με το Epson PhotoEnhance μπορεί να ρυθμιστεί αυτόματα το χρώμα και την αντίθεση και το Epson Easy Photo Print αφαιρούνται τα «κόκκινα μάτια» από τις φωτογραφίες.

Το Epson Stylus SX105 προσφέρει ανάλυση scanning μέχρι και 600dpi, ενώ με την τεχνολογία Epson Easy Photo Fix, επιτυγχάνεται αποκατάσταση του χρώματος και διόρθωση στο backlight στις ξεθωριασμένες σκαναρισμένες φωτογραφίες. Με μεγάλη ταχύτητα αντιγραφής, εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία, το πολυμηχάνημα Epson Stylus SX105 είναι η ιδανική λύση εκτύπωσης για οποιοδήποτε περιβάλλον.

Διατίθεται με ξεχωριστά δοχεία μελάνης αξίας 6,99€ ανά χρώμα και δημιουργεί πεντακάθαρες και ανθεκτικές εκτυπώσεις, χρησιμοποιώντας το μελάνι Epson's DURABrite Ultra Ink.

Χαρακτηριστικά του Epson Stylus SX105:

• Μικρό πολυμηχάνημα (εκτυπωτής, scanner και φωτοτυπικό)

• Ξεχωριστά μελάνια αξίας 6.99€/χρώμα - αντικατάσταση μόνο του χρώματος που έχει χρησιμοποιηθεί

Epson Easy Photo Fix: αποκατάσταση χρώματος και διόρθωση στο backlight για ξεθωριασμένες σκαναρισμένες φωτογραφίες

Epson PhotoEnhance: αυτόματη ρύθμιση χρώματος και αντίθεσης

Epson Easy Photo Print: αφαίρεση του φαινομένου των «κόκκινων ματιών» από τις φωτογραφίες

• Εγκεκριμένο από την ENERGY STAR

Advertisements