Το Evernote ξεπέρασε τα 4 εκατομμύρια χρήστες!

Το διάσημο λογισμικό σημειώσεων, Evernote κινείται με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς ανάπτυξης, ξεπερνώντας τα 4 εκατομμύρια χρήστες.

Evernote

Οκτώ μήνες πριν το Evernote είχε 2 εκατομμύρια χρήστες, ενώ τρεισήμισι μήνες πριν ο αριθμός αυτός έφτασε τα 3 εκατομμύρια χρηστές.  Σε διάσκεψη που έγινε, το Evernote χρησιμοποίησε μια γραφική παράσταση για να αντικατοπτρίσει την ραγδαία ανάπτυξη του. Για να καταφέρει να φτάσει το 1 εκατομμύριο χρήστες, η γνωστή πλέον εφαρμογή, χρειάστηκε 446 μέρες, σε αντίθεση με τις μόλις 108 μέρες που χρειάστηκε για να φτάσει από τα 3 στα 4 εκατομμύρια.

Αρκετά μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας και ανάπτυξης του οφείλεται στο γεγονός ότι το Evernote μπορεί να εγκατασταθεί με ευκολία σε ένα smartphone. Πολλοί από τους χρήστες του Evernote βασίζονται αρκετά στην έκδοση που κυκλοφορεί για το iPhone. Σύμφωνα με την εταιρεία, η χρησιμοποίηση της εφαρμογής για  iPhone καλύπτει ποσοστό μεγαλύτερο από το 50%στην πλατφόρμα που αφορά τα Smartphones,  ενώ το Android αντιπροσωπεύει το 20% και το iPad 17%.

Το τελευταίο διάστημα, υπάρχει έντονη κινητικότητα στην εταιρία. Μόλις τον προηγούμενο μήνα, ξεκίνησε το δικό της app store όπου λανσάρει τo Evernote Trunk. Πρόσφατα επίσης το Evernote αναβαθμίστηκε και υποστηρίζει το τελευταίο λογισμικό της Apple για το iPhone, το iOS4.

Εμείς από την πλευρά μας αναρωτιόμαστε ακόμα πόσο θα συνεχιστεί αυτή η ξέφρενη ανάπτυξη της διάσημης αυτής εφαρμογής. To μέλλον θα δείξει…

Advertisements
This entry was posted in Software and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.