Η Facebook εξαγοράζει την Karma, εφαρμογή αποστολής δώρων

karma

Η Facebook ολοκλήρωσε την εξαγορά της εταιρείας Karma, όπως ανακοίνωσε η δεύτερη με δημοσίευμά στην ιστοσελίδα της και επιβεβαίωσε αργότερα η ίδια η Facebook. Η Karma διαθέτει εφαρμογή για iOS και Android με την οποία είναι ουσιαστική δυνατή η αποστολή δώρων σε φίλους και αγαπημένους με ένα πιο μοντέρνο τρόπο. Προς όφελος των υπαρχόντων χρηστών της υπηρεσίας η Facebook αποφάσισε να διατηρήσει την εφαρμογή στο App Store και Google Play και να μην την απομακρύνει.

«Η υπηρεσία που παρέχει η Karma θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Συνδυάζοντας το πάθος της κοινότητάς μας με την πλατφόρμα του Facebook μπορούμε να ικανοποιήσουμε τους χρήστες με νέους και σημαντικότερους τρόπους», δήλωσαν οι ιδρυτές της εταιρείας.

Η Faceboook με την εξαγορά αυτή στοχεύει τα smartphones και tablets για να ενισχύσει την χαμηλή της οικονομική παρουσία στο χώρο. Μάλιστα, με την εξαγορά αυτή σφραγίζεται μια βέβαιη πηγή κερδών αφού οι χρήστες πρέπει να πληρώσουν για να στείλουν κάποιο δώρο.

[via TheVerge]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Facebook, Social networks. Bookmark the permalink.

Comments are closed.