Facebook: Upload πολλαπλών φωτογραφιών με drag-and-drop και μηνύματα επί πληρωμή!

Το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο στον κόσμο καθιστά την ανάρτηση φωτογραφιών πιο εύκολη και γρήγορη από ποτέ προσθέτοντας νέα λειτουργία drag-and-drop. Με άλλα λόγια στο εξής θα μπορούμε να ανεβάζουμε στο Facebook πολλές φωτογραφίες μαζί επιλέγοντας  και σέρνοντάς τες στην περιοχή 'Drop Photos' που διακρίνεται στην παραπάνω εικόνα.

Προς το παρόν η νέα λειτουργία είναι ορατή σε περιορισμένο αριθμό χρηστών, σύντομα όμως θα είναι διαθέσιμη για όλους. Το μόνο δυσάρεστο είναι ότι -τουλάχιστον άμεσα- δε θα κάνει την εμφάνισή της στα Pages.

Οι αλλαγές όμως δεν τελειώνουν εδώ, αφού το κοινωνικό δίκτυο αποφάσισε να πειραματιστεί και με τη λειτουργία μηνυμάτων του. Αυτή τη στιγμή, κάτι που ενδεχομένως πολλοί δε γνωρίζουν, είναι ότι κάθε φορά που κάποιος λαμβάνει ένα εισερχόμενο μήνυμα στο Facebook αυτό μεταφέρεται είτε στο 'Inbox' του είτε σε έναν άλλο φάκελο με την ονομασία 'Other', ανάλογα με το αν ο αποστολέας είναι φίλος του ή όχι (καθώς και τις ρυθμίσεις του).

Κάτι τέτοιο όμως έχει ως αποτέλεσμα συχνά να αγνοούμε τα μηνύματα που μας στέλνουν οι άγνωστοι βλέποντας μόνο τα 'Inbox' μας. Όπως ανακοίνωσε λοιπόν η Facebook, οι αποστολείς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακάμπτουν το φάκελο 'Other' και να αποστέλλουν απευθείας τα μηνύματα τους στο 'Inbox' με ένα μικρό τίμημα: πληρώνοντας $1!

Έτσι, αν έχετε κάτι σημαντικό να πείτε είτε θα πρέπει να να του κάνετε Friend Request είτε να καταβάλλετε $1 στη Facebook...

[via The Verge]

Loading