Facebook Messenger: Δυνατότητα αποστολής HD video και πανοραμικών φωτογραφιών 360°

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που το Facebook Messenger άρχισε να υποστηρίζει τη δυνατότητα αποστολής φωτογραφιών ανάλυσης 4K και τώρα επιστρέφει με μια ακόμα ενδιαφέρουσα προσθήκη. Στο εξής θα μπορούμε να μοιραζόμαστε με τους φίλους μας videos σε ανάλυση HD (720p), αλλά και πανοραμικές φωτογραφίες 360°.

Οι λήψεις μπορούν να γίνουν είτε με την κάμερα του smartphone, είτε με την κάμερα του Facebook Messenger, αλλά υποστηρίζεται και ο διαμοιρασμός αρχείων από άλλες πηγές. Οι παραλήπτες θα καταλαβαίνουν ότι πρόκειται για πανοραμικές φωτογραφίες από το εικονίδιο της πυξίδας, ενώ στα videos θα εμφανίζεται το σήμα HD ή SD. Ειδικά για τα τελευταία θα είναι εφικτό να κατεβάσεις την ανάλυση για να εξοικονομείς δεδομένα ή αν βρίσκεσαι σε σημείο με κακή κάλυψη δικτύου.

Η αποστολή πανοραμικών φωτογραφιών 360° είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο σε συσκευές Android και iOS, ωστόσο, τα HD videos είναι περιορίζονται για την ώρα σε Αυστραλία, Βέλγιο, Καναδά, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ρουμανία, Σιγκαπούρη, Νότια Κορέα, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Ηνωμένο Βασίλειο και ΗΠΑ.

[Facebook]

Loading