Μπορεί να περιμέναμε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, αλλά τελικά δεν είδαμε να γίνονται αλλαγές στο Facebook,. Τελικά, το προσωρινό κλείσιμο της υπηρεσίας προέκυψε επειδή εμφανίστηκαν πρόωρα μερικές νέες λειτουργίες.

Εκτός από τις γνωστές Pages, Places και multiple accounts, εμφανίστηκε και η νέα υποσελίδα Memories, στην οποία απεικονίζεται το ιστορικό ενός χρήστη για κάθε έτος (αριθμός νέων φίλων, status updates, likes, photos tagged κλπ.).

Επιπλέον, η ιστοσελίδα FBHive ανακάλυψε μία νέα κατηγορία στο menu, η οποία ονομάζεται “Outside World“, αλλά η εξήγηση δόθηκε σχεδόν άμεσα, ότι είναι δηλαδή ένα εργαλείο που εμφανίζεται μόνο στους υπαλλήλους του Facebook για φιλτράρισμα των News Feeds.

Τέλος, από αναφορές στην ιστοσελίδα Mashable προέκυψε η εμφάνιση φωτογραφιών σε Lightbox (σκοτεινιάζει η οθόνη και τονίζεται μόνο η φωτογραφία), καθώς και η απουσία της επιλογής comment από τα comment boxes (το σχόλιο δημοσιεύεται απευθείας πατώντας το Enter).

Επίσημα από το Facebook αναρτήθηκε το παραπάνω status update:

Για μικρό χρονικό διάστημα, μερικές πρωτότυπες λειτουργίες αποκαλύφθηκαν κατά λάθος στο κοινό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να απενεργοποιήσουμε την ιστοσελίδα για μερικά λεπτά

Advertisements