Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρου: Το Ελληνικό Facebook page που πρέπει να κάνεις LIKE [Update: Κέρδισε το!]

IKEA Liamaria  Facebook group

Μετά το διαβολικό Furby ένα ακόμα προϊόν έρχεται να προσβάλει το θρησκευτικό αίσθημα των απανταχού Ελλήνων Χριστιανών: Το "πατάκι IKEA Liamaria σε σχήμα σταυρού".

Εκτός από το αδιανότητο γεγονός πως ένα πατάκι έχει σχήμα σταυρού (όχι δεν είναι Χ, είναι εξακριβωμένο από επιστημονική ομάδα), βρίσκεται άκουσον, άκουσον και σε προσφορά με προκλητική έκπτωση που φτάνει το -65%!

Ευτυχώς για την Ορθοδοξία και δυστυχώς για το ίδιο το πατάκι, η άγρυπνη ελληνική κοινότητα δίνει την δική της μάχη μέσω του Facebook.

Το Facebook page "Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρου" είναι αποφασισμένο να δώσει ένα τέλος σε αυτή τη βλασφημία και εμείς εδώ στο Techgear ως τεχνολογικό website δεν μπορούμε παρά να επικροτήσουμε την ιερή αυτή προσπάθεια που γίνεται μέσω του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Μπες και εσύ στο Facebook page "Αποσυρση Στο Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρου" εδώ και κάνε το χρέος σου ως καλός Χριστιανός. Κάνε LIKE και αν θέλεις άφησε και το σχόλιο σου από κάτω. Ελέησον.

Update: Έχεις τώρα την ευκαιρία να κερδίσεις το συλλεκτικό "Πατακι Των Ικεα Σε Σχημα Σταυρου" πριν εξαφανιστεί από προσώπου γης! Πάρε μέρος με πολύ απλό τρόπο ακολουθώντας τις οδηγίες της παρακάτω εφαρμογής και κάνε το αμαρτωλό πατάκι δικό σου. Με τον τρόπο αυτό βοηθάς στην μείωση των πατακίων που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά!

IKEA Liamaria IKEA Liamaria 3 IKEA Liamaria 2 IKEA Liamaria 5IKEA Liamaria 4

Loading