Αυτόματοι πωλητές από τη Facebook: Coca Cola ή …Πληκτρολόγιο;

Αν νομίζατε ότι από τους αυτόματους πωλητές μπορείτε να προμηθευτείτε μόνο σάντουιτς και αναψυκτικά, η Facebook έρχεται να σας εκπλήξει για ακόμα μια φορά με τη νέα καινοτομία της!

Πρόκειται για αυτόματους πωλητές από τους οποίους μπορείς να προμηθευτείς περιφερειακά και αξεσουάρ υπολογιστών, όπως πληκτρολόγια, ποντίκια, καθαριστικά οθονών και οτιδήποτε άλλο μπορείς να χρειαστείς.

Φυσικά, μην περιμένεις να συναντήσεις τους συγκεκριμένους αυτόματους πωλητές στο δρόμο, αφού προορίζονται για μεγάλες εταιρείες, όπου ο κάθε εργαζόμενος δουλεύει στο δικό του υπολογιστή.

Δεδομένου ότι μια τέτοια εταιρεία έχει στο δυναμικό της εκατοντάδες εργαζόμενους και συνεπώς εκατοντάδες υπολογιστές, είναι αρκετά σύνηθες φαινόμενο κάποιο περιφερειακό ή αξεσουάρ να χρήζει άμεσης αντικατάστασης!

Το μόνο που έχει να κάνει ο εργαζόμενος είναι να κατευθυνθεί με την κάρτα ID του προς το μηχάνημα και να προμηθευτεί αυτό που χρειάζεται κάθε φορά. Το μηχάνημα κρατάει αρχείο σχετικά με το ποιος πήρε τι, ενώ παρέχει ειδοποιήσεις όποτε κάποιο προϊόν τείνει να εκλείψει.

Εκτιμάται, μάλιστα, ότι τα συγκεκριμένα μηχανήματα έχουν μειώσει όχι μόνο τον απαιτούμενο χρόνο αλλά και το κόστος αντικατάστασης για τις εταιρείες σε ποσοστό της τάξης του 25% !

[πηγή geek]

Advertisements
This entry was posted in Facebook, Misc. Bookmark the permalink.

Comments are closed.