Ενημέρωνε το Facebook status την ώρα που σκότωνε τη 2 ετών κόρη του!

Θέλω να πιστεύω ότι η μεγαλύτερη πλειοψηφία των χρηστών του Facebook (και γενικότερα των κοινωνικών δικτύων), ασχολούνται με το λογαριασμό τους καθαρά για τη διασκέδαση τους ή το σκότωμα της ώρας τους.

Δυστυχώς, υπάρχουν και κάποιοι που αντί να σκοτώνουν την ώρα τους, προβαίνουν σε εγκληματικές ενέργειες και το χειρότερο είναι ότι στο ενδιάμεσο της πράξης τους, ενημερώνουν και το status τους!

Ο λόγος γίνεται για τον Ramazan Acar, ο οποίος αφού παρέλαβε τη μόλις δύο ετών κόρη του, Yasmine, από την εν διαστάσει σύζυγο του, Rachelle D'Argent, έγραψε στο Facebook status "Bout to kill ma kid" και στη συνέχεια τη μαχαίρωσε βίαια!

Ο ανεκδιήγητος Ramazan ενημέρωσε ξανά το status του αμέσως μετά το φόνο, γράφοντας "It's ova I did it. Pay bk u slut"! Ο 24χρονός ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι έτσι πήρε την εκδίκηση του επειδή η Rachelle τον παράτησε και δεν τον άφηνε να δει το άτυχο κοριτσάκι για 3 μήνες.

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι με τα μηνύματα στο Facebook, αλλά ο Ramazan δήλωσε ότι δεν είχε τα "καρύδια" να αυτοκτονήσει....

[πηγή DailyMail]

 

Loading