Η EA έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει για την επιτυχία του FIFA 12, αφού μέσα σε μόλις μία εβδομάδα κυκλοφορίας έχει καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων, με 3.2 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως!

FIFA 12 Award

Σύμφωνα με την εταιρία, πρόκειται για την καλύτερη εκκίνηση όλων των εποχών για παιχνίδι αυτής της κατηγορίας, καθώς και η καλύτερη εκκίνηση για το 2011 γενικότερα σε όλες τις κατηγορίες, αν και περιμένουμε την κυκλοφορία τίτλων όπως τα Battlefield 3 και Call of Duty: Modern Warfare 3.

Ακόμη, εξαιρετικά τα πηγαίνει και η έκδοση FIFA 12 για iOS, με πωλήσεις 879.000 αντιτύπων, ενώ την 1η Οκτωβρίου καταγράφηκε η πιο πολυάσχολη ημέρα για τους servers της EA Sports, με τη διεξαγωγή 8 εκατ. FIFA 12 online sessions!

Εξάλλου, μαζί με το FIFA 12, η Electronic Arts λάνσαρε το EA Football World, την υπηρεσία που μεταξύ άλλων καταγράφει τις οπαδικές προτιμήσεις των παικτών, με τα στατιστικά να δείχνουν ότι οι περισσότεροι είναι οπαδοί της Manchester United, και ακολουθούν Barcelona, Arsenal, Real Madrid και Liverpool.

[πηγή EA]
Advertisements
1 comment

Comments are closed.