Παρά το γεγονός ότι πολλοί κάτοχοι συσκευών Android περιμένουν την επίσημη έκδοση του Adobe Flash 10.1, οι τελευταίες δοκιμές που έγιναν στο Nexus One απέδειξαν ότι ο Flash Player παραμένει προβληματικός στην αναπαραγωγή των video. Στο παρακάτω video της ιστοσελίδας GigaOM χρησιμοποιήθηκε μια συσκευή Nexus One με λειτουργικό σύστημα Android 2.2 και αναφέρεται ότι τα περισσότερα video απέτυχαν να ανοίξουν, ενώ τα υπόλοιπα φαινόταν πολύ κομμένα.

Η γενικότερη εικόνα περιγράφεται ως "σοκαριστικά κακή", παρά το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε ασύρματη σύνδεση 25Mbps FiOS. Οι προσπάθειες για την αναπαραγωγή video από την ιστοσελίδα του ABC απέφεραν συνεχόμενα μηνύματα σφάλματος, ενώ η αναπαραγωγή ενός επεισοδίου της τηλεοπτική σειράς Bones έμοιαζε περισσότερο με slideshow.

Να σημειωθεί ότι η Adobe είχε προαναγγείλλει τη διάθεση του Flash mobile για τις αρχές του 2009, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει σε δοκιμαστικό επίπεδο για συσκευές με Android 2.2. Το δυσάρεστο είναι ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί το εάν θα επιλυθούν τα προβλήματα σε μελλοντικές εκδόσεις...

[πηγή NewTeeVee]
Advertisements