FORCED, συνδυασμός Diablo και Left 4 Dead στο Kickstarter [Video]

forced

To FORCED είναι ένα πολύ ενδιαφέρον project που ολοκλήρωσε πρόσφατα τη χρηματοδότησή του στο Kickstarter και που οι δημιουργοί του περιγράφουν ως μία μίξη του Diablo και του Left 4 Dead. Το παιχνίδι δίνει μεγάλη έμφαση στην ομαδικότητα με ειδικούς μηχανισμούς που το υποστηρίζουν κατάλληλα (Spirit Mentor, combat mark system, arenas για 1-4 players, knockback system..).

To FORCED περιέχει 4 διαφορετικά classes: Spirit Blades, Volcanic Hammer, Thunder Bow και Frost Shield. Το κάθε class διαθέτει από 16 skills που μπορούν να συνδυαστούν για τη δημιουργία μοναδικών combo μηχανισμών ανάλογα και με τα τέσσερα διαφορετικά όπλα που υπάρχουν στο παιχνίδι.

Οι δημιουργοί χαρακτηρίζουν το παιχνίδι απαιτητικό, απαιτώντας υψηλό βαθμό συνεργασίας και τακτική σε ένα περιβάλλον με πολλά boss fights και trials που θα δοκιμάσουν τις ικανότητες και τη δημιουργικότητά σας. Το FORCED θα είναι DRM-free και αναμένεται να διατεθεί για Mac, PC, Linux, Xbox360 και PS3. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το παιχνίδι στην σελίδα στο Kickstarter εδώ.

Loading