Υποστηρικτές του WikiLeaks λανσάρουν νέο κρυπτογραφημένο κοινωνικό δίκτυο

fowl

Υποστηρικτές της γνωστής ιστοσελίδας WikiLeaks δημιούργησαν πρόσφατα ένα νέο κοινωνικό δίκτυο με πλήρη κρυπτογράφηση που απευθύνεται σε άτομα ίδιας φιλοσοφίας και πολιτικής. Το δίκτυο, με το μάλλον ανέμπνευστο όνομα Friends of WikiLeaks (FoWL), είναι ουσιαστικά ένα κοινωνικό δίκτυο ανθρώπων που υπερασπίζονται το WikiLeaks, τις πηγές του και τον σκοπό του.

«Προωθούμε δημόσια και ιδιωτικά το WikiLeaks καθώς και άτομα ή οργανισμούς που συνάδουν με την αποστολή του WikiLeaks», αναφέρουν στην ιστοσελίδα τους. «Αυτό το site θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε άτομα της περιοχής σας και από όλο τον κόσμο. Θα κάνετε νέους φίλους και συμμάχους, θα νοιάζεστε για ουσιαστικές αξίες και θα πολεμάτε για έναν κοινό σκοπό».

Το δίκτυο περιορίζει τη λίστα των φίλων σας σε 12 άτομα. Έξι από αυτά μπορούν να είναι από την ίδια γεωγραφική περιοχή με εσάς και τα υπόλοιπα έξι από ολόκληρο τον κόσμο αρκεί να μιλάνε την ίδια γλώσσα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Friends of WikiLeaks στην επίσημη ιστοσελίδα εδώ.

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Social networks. Bookmark the permalink.

One Response to Υποστηρικτές του WikiLeaks λανσάρουν νέο κρυπτογραφημένο κοινωνικό δίκτυο

  1. Pingback: Υποστηρικτές του WikiLeaks λανσάρουν νέο κρυπτογραφημένο κοινωνικό δίκτυο