Η Fujifilm παρουσιάζει τις νέες κάμερες FinePix F300EXR, Z800EXR και REAL 3D W3

Η Fujifilm παρουσίασε τρεις νέες κάμερες υψηλών επιδόσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται η FinePix F300EXR, η touch-based Z800EXR και η FinePix REAL 3D W3.

Η FinePix F300EXR συγκαταλέγεται ανάμεσα στις κορυφαίες κάμερες της Fujifilm, με την εταιρία να ισχυρίζεται ότι είναι η πρώτη κάμερα στον κόσμο που διαθέτει αισθητήρα CCD με ενσωματωμένη λειτουργία Phase Detection, χάρι στην οποία ο χρήστης κερδίζει απίστευτα γρήγορη αυτόματη εστίαση με χρόνο 0.158sec. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να πιάσει γρήγορα κοντινά πλάνα με τρομερή ευκρίνεια. Ο φακός της είναι 24mm super-wide με 15x οπτικό zoom.

Για τις άλλες δύο κάμερες λίγα έχουν γίνει γνωστά. Η FinePix REAL 3D W3 επιτρέπει τη λήψη 3D video σε ποιότητα 720p, ενώ η FinePix Z800EXR διαθέτει οθόνη touchscreen 3.5”, με φακό Fujinon 5x.

Τέλος, ο δεύτερης γενιάς αισθητήρας 12MP EXR που χρησιμοποιείται στις δύο από τις τρεις νέες κάμερες, επιτρέπει τη λήψη οριζόντιων και κάθετων πανοραμικών φωτογραφιών, ενώ διαθέτει υβριδικό σύστημα αυτόματης εστίασης και διπλό σταθεροποιητή εικόνας. Η έξοδος αυτών των φωτογραφιών σε μεγαλύτερες οθόνες γίενται μέσω της θύρας miniHDMI.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τιμές και ημερομηνία κυκλοφορίας θα έχουμε σύντομα.

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Cameras, Fujifilm, Photography and tagged , , , . Bookmark the permalink.