Μετά τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τον πρόεδρο της Asustek τον περασμένο μήνα, σχετικά με τα Android A50 και WinMo M10, ήρθε πλέον και η επιβεβαίωση της δημιουργίας τους από την σύμπραξη της Asus με την Garmin.

Το M10 πιθανότατα θα έχει αχαράκωτη touchscreen οθόνη WVGA 3.5 ιντσών, χωρητικότητα 4GB, μνήμη RAM και ROM 512MB και επεξεργαστή Qualcomm MSM 7227 600MHz, ο οποίος υποστηρίζει τα Windows Mobile. Προς το παρόν, το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Windows Mobile 6.5.3, αλλά μελλοντικά θα υπάρχει δυνατότητα αναβάθμισης στο Windows Mobile 7. Φημολογείται ότι θα κοστίζει περίπου 320 ευρώ.

Το Android A50 θα χρησιμοποιεί την καλύτερη τεχνολογία GPS, χάρι στην Garmin, από όλα τα υπόλοιπα smartphone, αλλά το υπόλοιπο hardware είναι αρκετά συνηθισμένο καθώς έχει οθόνη touchscreen HVGA 3.5 ιντσών, κάμερα 3MP με αυτόματη εστίαση και geotagging, Bluetooth, χωρητικότητα 4GB (και θύρα microSD) και επιταχυντόμετρο. Βέβαια, ακόμα δεν έχει αναφερθεί το εάν θα υποστηρίζει WiFi. Μαζί με τη συσκευή περιλαμβάνεται και καλώδιο φόρτισης για το αυτοκίνητο. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2010 χωρίς να έχει ανακοινωθεί τιμή μέχρι στιγμής.

[πηγή GSMArena]
Advertisements