Προσφορά: GEAR4 Renew SleepClock για iPhone/iPad με 45€ (από 205€)

GEAR4-Renew-SleepClock-iPhone

Μία πραγματικά μεγάλη προσφορά για όλους όσους αναζητούν ένα αξιόπιστο Ραδιόφωνο/Ξυπνητήρι/Docking Station για την iOS συσκευή τους (με 30-pin connector), με δυνατότητες μάλιστα παρακολούθησης, καταγραφής και ανάλυσης της υπνικής τους δραστηριότητας:

Σε αντίθεση με τα κοινά ξυπνητήρια, το GEAR4 Renew SleepClock μπορεί να σας ξυπνήσει μέσα σε ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, π.χ. μεταξύ 8:15-8:45, αναλύοντας την υπνική σας δραστηριότητα και εντοπίζοντας την δεδομένη χρονική στιγμή που βρίσκεστε σε «light sleep phase».

Όταν ξυπνάμε στη διάρκεια του “deep sleep phase”, νιώθουμε πως δεν έχουμε κοιμηθεί αρκετά και μας καταβάλει ένα αίσθημα εξάντλησης που μας ακολουθεί για πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, μέχρι να συνέλθει πλήρως ο οργανισμός μας.

Αντίθετα, ξυπνώντας σε «light sleep phase» νιώθουμε αναζωογονημένοι και «χορτάτοι από ύπνο», με πολλή περισσότερη ενέργεια στη διάθεσή μας.

Αποκτήστε το GEAR4 Renew SleepClock με 45€ (£34.95 + μεταφορικά) από £169.99 (~205€) από το Amazon.co.uk

Advertisements

About Vasilis Ananiadis

Ο ζωντανός θρύλος της Ελληνικής blogόσφαιρας, ο αβυσσαλέος master του SEO, o πρίγκηπας των Social Media, ο τυφώνας των Web Startups, ο οργασμός της ιντερνετικής επιτυχίας. Τώρα και στο twitter: @vananiadis
This entry was posted in Gadgets, Gifts. Bookmark the permalink.