Εδώ θα βρεις τα κορυφαία ενεργά εκπτωτικά κουπόνια του καταστήματος Gearbest! [Ανανέωση 01/07/2017]

Εδώ και περίπου 2 χρόνια σας έχουμε φέρει κοντά στις εκπτωτικές ενέργειες του καταστήματος Gearbest και αν κρίνουμε από τα σχόλια και τα μηνύματα που μας στέλνετε, η ανταπόκριση σας είναι κάτι παραπάνω από θερμή για το γεγονός ότι έχετε καταφέρει να κάνετε δικά σας smartphones, tablets, gadgets και πολλά άλλα προϊόντα παντός είδους σε τιμές ευκαιρίας ή έστω σε τιμές που δεν έχουν καμία σχέση με αυτές που συναντάτε στην Ελλάδα και την Ευρώπη για τις κινέζικες εταιρείες.

Σταδιακά έχετε εξοικειωθεί με τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της ιδιαίτερα προβεβλημένης στις Δυτικές Αγορές Xiaomi, αλλά γνωρίσατε και άλλες ανερχόμενες δυνάμεις από την Κίνα που σιγά σιγά χτίζουν ένα καλό όνομα και κερδίζουν την εμπιστοσύνη σας, όπως για παράδειγμα οι Elephone, Vernee και Chuwi.

Επειδή, όμως, οι προσφορές και οι ευκαιρίες δεν έχουν τελειωμό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή υποσελίδα μέσα στο Techgear.gr, η οποία θα ανανεώνεται αρκετά συχνά με όλα τα αποκλειστικά εκπτωτικά κουπόνια που στέλνει το κατάστημα για την Ελληνική αγορά και όχι μόνο.

Σας προσκαλούμε να επισκέπτεστε συχνά τη συγκεκριμένα υποσελίδα με τα κουπόνια του Gearbest για τις καινούργιες προσφορές του δημοφιλούς καταστήματος!

Στο τέλος θα βρείτε και αναλυτικές οδηγίες από την Gearbest για τις παραγγελίες σας.

 1. OnePlus 5 (8GB + 128GB) σε τιμή €516.19 με το κουπόνι OnePlus5 στο ταμείο **€43 χαμηλότερα από την επίσημη τιμή!**
 2. Xiaomi Mi 6 International Version (6GB + 128GB) σε τιμή €427.19 με το κουπόνι MiSm στο ταμείο
 3. Xiaomi Mi 6 International Version (6GB + 64GB) σε τιμή €362.22 με το κουπόνι GTMi4GS στο ταμείο
 4. Xiaomi Mi Max 2 International Version (4GB + 64GB) σε τιμή €236.73 με το κουπόνι MaxMHG στο ταμείο
 5. Xiaomi Redmi Note 4X International Version (3GB + 32GB) σε τιμή €127.27 με το κουπόνι NoteA4XK στο ταμείο
 6. Xiaomi Mi 5S (3GB + 64GB) σε τιμή €217.15 με το κουπόνι Mi5HG4G στο ταμείο
 7. Xiaomi Redmi Note 4 International Version (3GB + 64GB) σε τιμή €151.29 με το κουπόνι NoteHK στο ταμείο
 8. Xiaomi Mi TV Box σε τιμή €62.29 χωρίς κουπόνι
 9. Zeblaze THOR 3G Smartwatch σε τιμή €88.99 χωρίς κουπόνι
 10. Xiaomi M365 Folding Scooter σε τιμή €355.99 με το κουπόνι M365EEU1 στο ταμείο
 11. Anet A8 Desktop 3D Printer σε τιμή €133.40 με το κουπόνι A8SUPER στο ταμείο
 12. Xiaomi Mi WiFi 300M Amplifier σε τιμή €8.71 χωρίς κουπόνι
 13. Meizu EP-51 HiFi Music Sport In-ear Bluetooth Earphones σε τιμή €21.35 με το κουπόνι GBGR28 στο ταμείο
 14. Xiaomi Redmi Note 4 (3GB + 32GB + Global) σε τιμή €124.59 με το κουπόνι GBGR27 στο ταμείο
 15. Beelink SEA I TV Box σε τιμή €71.19 με το κουπόνι GBSEAI6 στο ταμείο
 16. Xiaomi Redmi 4A Global Version (2GB + 32GB) σε τιμή €88.99 χωρίς κουπόνι
 17. DJI Spark Mini RC Selfie Drone σε τιμή €471.69 με το κουπόνι GBSpark στο ταμείο
 18. Chuwi Lapbook 12.3 σε τιμή €275.89 χωρίς κουπόνι
 19. Xiaomi Mi 5S Plus International Version (4GB + 64GB) σε τιμή €266.79 χωρίς κουπόνι
 20. ABS Fidget Spinner σε τιμή €1.24 με το κουπόνι ABSF στο ταμείο
 21. Xiaomi Yeelight RGBW E27 Smart LED Bulb σε τιμή €12.45 με το κουπόνι GBRGBEU στο ταμείο
 22. Elephone P8 Mini (4GB + 64GB) σε τιμή €124.59 χωρίς κουπόνι
 23. Xiaomi Smart Mi Air Purifier σε τιμή €113.91 με το κουπόνι GBMiAirP στο ταμείο
 24. CHUWI Hi10 Pro 2 in 1 Ultrabook Tablet PC (4GB + 64GB) σε τιμή €133.49 με το κουπόνι Hi10ProS στο ταμείο

———————————————————————————————————-

Οδηγός Αγορών

 1. Χρησιμοποιείτε μόνο το PayPal ως μέθοδο πληρωμών: Η προστασία του PayPal έχει επεκταθεί στις 180 ημέρες για την Ελλάδα, ώστε να σας παρέχει μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας για τις διεθνείς συναλλαγές σας. Ανά πάσα στιγμή, έχετε μια ανεξάρτητη πλατφόρμα η οποία ενισχύει την προστασία των αγορών σας.
 2. Έχετε τις μεθόδους πληρωμής σας πιστοποιημένες κατά την πρώτη αγορά σας: πιστοποιήστε την πιστωτική κάρτα σας στο PayPal ώστε η παραγγελία σας να αποσταλλεί γρηγορότερα. (Εάν η διεύθυνση της πιστωτικής κάρτας δεν ταιριάζει με τη διεύθυνση του αποδέκτη, η GearBest δύναται να απαιτήσει ένα έλεγχο για τυχόν πλαστοπροσωπία)
 3. Προτιμήστε αποστολή express (εάν διατίθεται) έναντι της απλής αποστολής: Παρότι η GearBest επιλέγει μόνο ασφαλείς μεθόδους αποστολής, πιθανώς να υπάρχει μία γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη μέθοδος αποστολής κατά το check-out.
 4. Αγοράστε ασφάλιση εάν η παραγγελία ξεπερνά τα 22,00€: Η ασφάλιση στην GearBest είναι εξαιρετικά οικονομική και θα προσθέσει ένα επιπλέον επίπεδο ασφάλειας. Στην ατυχή περίπτωση που το δέμα σας χαθεί από τη μεταφορική εταιρεία, εφόσον έχετε κάνει ασφάλιση θα πάρετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

Τελωνειακά τέλη

 • Ευρωπαϊκή Αποθήκη: Βρίσκεται στην Αγγλία. Κανένα προϊόν δεν υπόκειται σε τελωνειακό έλεγχο. Μόνο ταχεία αποστολή με χρόνο παράδοσης 3-7 ημέρες. Όλα τα προϊόντα υπάρχουν σε στοκ και αποστέλονται εντός 48 ωρών.
 • Απλή Αποστολή: Είναι η στάνταρντ διαδικασία αποστολής. Υπάρχει η πιθανότητα τελωνειακού ελέγχου εάν η αξία του δέματος είναι άνω των 22,00€.
 • Priority Line – EU Express – EU Post: Η μέθοδος αποστολής EU Express αφορά την αποστολή των προϊόντων πρώτα στο Ηνωμένο Βασίλειο και έπειτα στην Ελλάδα, είναι η ασφαλέστερη μέθοδος και επίσης ο τέλειος τρόπος για να μην ‘μπλέκετε’ με τελωνεία. Η παράδοση γίνεται μέσα σε 15-20 ημέρες για πακέτα με βάρος 0-30kg. Εναλλακτικά, υπάρχει και η επιλογή EU post για προϊόντα από την αποθήκη του Gearbest στο Χονγκ Κονγκ, με παραδόσεις σε 15-20 ημέρες για πακέτα 0-2kg.
 • Φ.Π.Α. και έξοδα εκτελωνισμού: Για παραγγελίες άνω των 22,00€ που προέρχονται από την Κίνα δύναται να απαιτηθεί πληρωμή ΦΠΑ 23% ως «φόρος εισαγωγής» για την Ελλάδα.

Ευρωπαϊκή αποθήκη

Η Ευρωπαϊκή αποθήκη βρίσκεται στο Μάντσεστερ, Αγγλία. Όλα τα δέματα προς την Ελλάδα από αυτή την αποθήκη, αποστέλλονται με DHL Express! Όλα τα προϊόντα υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, με μέγιστο χρόνο επεξεργασίας 1-2 ημέρες και χρόνο παράδοσης 3-6 ημέρες. Δεν υπάρχουν τελωνειακοί δασμοί: Όλα τα προϊόντα βρίσκονται ήδη στην Αγγλία και δεν υπόκεινται σε τελωνειακά τέλη. Προτείνουμε στους πελάτες από την Ελλάδα, για τις πολυδάπανες αγορές τους να χρησιμοποιούν την Ευρωπαϊκή Αποθήκη με ταχεία παράδοση.

Ασφάλιση

Κατά την επιβεβαίωση των αγορών (checkout) δύνεται η επιλογή για προσθήκη ασφάλισης. Προτείνουμε να προσθέτετε ασφάλιση για παραγγελίες άνω των 22,00€. Οι παραγγελίες με ασφάλιση έχουν πλήρη πίστωση εάν το δέμα χαθεί κατά τη μεταφορά. Παραγγελίες άνω των 22,00€ χωρίς ασφάλιση ενδέχεται να μην έχουν πλήρη επιστροφή χρημάτων (συνήθως 50%) σε περίπτωση που το δέμα χαθεί κατά τη μεταφορά.

Εγγύηση

Όλα τα προϊόντα έχουν 1 χρόνο εγγύηση εφόσον δεν αναφέρεται κάτι διαφορετικό στη σελίδα του προϊόντος. Επιπρόσθετα, έχετε 45 ημέρες περιθώριο να επιστρέψετε το προϊόν εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας.

Χρόνος επεξεργασίας

Από την Ευρωπαϊκή αποθήκη, ο χρόνος επεξεργασίας είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες. Τα προϊόντα είναι σε στοκ με άμεση διαθεσιμότητα.

Από τις αποθήκες της Κίνας και του Χονγκ Κονγκ ο χρόνος αποστολής αναφέρεται στη σελίδα του προϊόντος. Κατά τις περιόδους αιχμής (Κινέζικες γιορτές) ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις εξαιτίας του αυξημένου όγκου. Μπορείτε να επικοινωνήσετε οποιαδήποτε στιγμή με το support.gearbest.com για διευκρινίσεις: το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών θα σας δώσει πιο ακριβείς πληροφορίες. Μπορείτε πάντα να ζητήσετε την πίστωση της παραγγελίας σας εάν αυτή δεν έχει ακόμη αποσταλεί.

Επιστροφές

Μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα στην GearBest στην Κίνα εντός των χρονικών ορίων επιστροφών και εγγύησης. Παρόλα αυτά, τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον αποστολέα. Για να εκκινήσετε διαδικασία επιστροφής, χρειάζεται να κάνετε μία αίτηση στο support.gearbest.com και θα αποκτήσετε τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να αποστείλετε μαζί με τα προϊόντα στη διεύθυνση επιστροφής. Από τη στιγμή που η παραγγελία σας επιστραφεί στην GearBest, το προϊόν θα σας επιστραφεί ή πιστωθεί εντός 10-15 ημερών.

Υποστήριξη

Η επίσημη υποστήριξη της GearBest είναι διαθέσιμη στο support.gearbest.com. Οποιαδήποτε αλλαγή στην παραγγελία σας πρέπει να γίνει μέσω του ανωτέρω καναλιού. Εάν στείλετε το αίτημά σας στα Ελληνικά, η ομάδα υποστήριξης θα μπορέσει να επεξεργαστεί αλλά θα χρειαστεί λίγος παραπάνω χρόνος για την απάντησή του. Σε μία τέτοια περίπτωση, παρακαλούμε να είστε ακριβείς και κατανοητοί ενω παράλληλα αναφέρετε ακριβώς το πρόβλημα που επιθυμείτε να επιλυθεί. Για ελαττωματικά προϊόντα, θα σας ζητηθούν από την ομάδα υποστήριξης φωτογραφίες ή βίντεο της βλάβης, ως αποδεικτικό στοιχείο. Για να επιταχύνετε τη διαδικασία συστήνουμε να έχετε ετοιμάσει εκ των προτέρων τα παραπάνω.

Διαφωνίες μέσω PayPal (PayPal disputes)

 • Εάν δημιουργήσετε ένα PayPal dispute για κάποιο προϊόν που δεν έχει ακόμη παραδοθεί, η GearBest θα πιστώσει την παραγγελία.
 • Εάν δημιουργήσετε ένα PayPal dispute για κάποιο προϊόν που έχει ήδη αποσταλεί, η εταιρεία θα πιστώσει την παραγγελία μόλις το προϊόν επιστραφεί στην GearBest.
 • Προτείνουμε να δημιουργήσετε ένα τέτοιο αίτημα στο Paypal μόνο εφόσον ο σκοπός του αιτήματος είναι να πιστωθεί η παραγγελία. Διαφορετικά, ενδέχεται να έχετε καθυστερήσεις στη διαδικασία αποστολής έως ότου το αίτημα κλείσει και επιλυθεί. Το παραπάνω εγγυάται πρόσθετη ασφάλεια στις παραγγελίες σας σε περίπτωση προβλήματος.

Συχνές ερωτήσεις

 • Για όλες τις παραγγελίες ηλεκτρονικών με αποστολή στην Ελλάδα, ο αντάπτορας τροφοδοσίας που περιλαμβάνεται είναι το ευρωπαϊκό μοντέλο (EU)
 • Η παρακολούθηση της παραγγελίας σας για ταχείες αποστολές είναι διαθέσιμη στο 17track.net
 • Η παρακολούθηση της παραγγελίας σας για απλές αποστολές και αποστολές μέσω Ολλανδικού Ταχυδρομείου είναι διαθέσιμη στο PostNL.com

Comments are closed.