Όχι μην τρόμαζετε, φυσικά και η δημοφιλέστερη υπηρεσία video στον κόσμο δεν κλείνει... Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Google γιορτάζει την Πρωταπριλιά με τις συνήθεις φάρσες της με πρώτη και καλύτερη την όχι και τόσο πιστευτή ανακοίνωση κλεισίματος του YouTube (δυστυχώς το κλείσιμο του Google Reader δεν είναι φάρσα).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Google, το YouTube δεν ήταν τίποτε περισσότερο από έναν 8ετή διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου video. Στις 12 το βράδυ η υπηρεσία θα κλείσει για πάντα και αυτομάτως θα ξεκινήσει η διαδικασία εύρεσης του καλύτερου video, το οποίο θα ανακοινωθεί την 1η Απριλίου του 2023.

Google Nose

Δεύτερη φάρσα είναι η ανακοίνωση της υπηρεσίας Google Nose Beta για την αναζήτηση οσμών στο Διαδίκτυο. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ καθώς και στο video που ακολουθεί:

Οι φάρσες της Google όμως δε σταματούν εδώ. Ο κολοσσός της αναζήτησης ανακοίνωσε τη νέα υπηρεσία Google Treasure Map με οδηγίες για την ανεύρεση χαμένων θησαυρών.

Συνεχίζοντας το Gmail μόνο για σήμερα "αλλάζει χρώμα" και γίνεται μπλε.

Τέλος, ανακοινώθηκε και η νέα υπηρεσία Google SCHMICK που σου επιτρέπει όχι μόνο να δεις το σπίτι σου στο Google Maps Street View αλλά και να το διακοσμήσεις όπως θέλεις με θέματα.

[via 9to5google]

Advertisements