Google Docs: Αναβάθμιση με τρία νέα εργαλεία

H Google μας έχει συνηθίσει στη συνεχή προσπάθεια εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών της. Αυτή τη φορά σειρά είχε η online σουίτα της, Google Docs, στην οποία προστέθηκαν τρία ολοκαίνουρια εργαλεία.

Το πρώτο νέο εργαλείο ακούει στο όνομα Format Painter και επιτρέπει την αντιγραφή οποιασδήποτε μορφοποίησης στα Google Docs, συμπεριλαμβανομένου του στυλ του κειμένου, της γραμματοσειράς, του μεγέθους και του χρώματος της και πολλά άλλα.

Επιπλέον, τα Google Docs ενσωματώνουν πλέον στις λίστες των εγγράφων τα Google Fusion Tables, μια web εφαρμογή διαχείρισης δεδομένων που διευκολύνει την online συγκέντρωση, οπτικοποίηση και συνεργασία πάνω στα δεδομένα. Έτσι, στο εξής οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να διαμοιράζονται τα Fusion Tables τους, όπως ακριβώς και τα υπόλοιπα αρχεία στις λίστες των εγγράφων τους.

Τη λίστα των τριών εργαλείων έρχεται να κλείσει μια νέα πολύ χρήσιμη λειτουργία, που επιτρέπει το απλούστατο drag & drop των εικόνων στα Google drawings. Για όσους δε, κάνουν χρήση της τελευταίας έκδοσης των Chrome, Safari και Firefox, διατίθεται εκτός των άλλων και η δυνατότητα να σέρνουν τις εικόνες από το desktop απευθείας στον "καμβά ζωγραφικής" τους.

[πηγή googledocs]
Loading