Η Google Labs παρουσιάζει τη νέα της υπηρεσία, το Google Reader Play, με το οποίο μπορείτε να βλέπετε τα feeds από τις ιστοσελίδες που θέλετε σε μία μόνο ιστοσελίδα, και θα είναι ιδανικό για το iPad.

Με το Google Reader Play μπορείτε να βλέπετε σε full screen εικόνες, video ή κείμενο από τις ιστοσελίδες που έχετε τοποθετήσει στο λογαριασμό σας στο Google Reader, αλλάζοντας τις σελίδες με τα βελάκια αριστερά και δεξιά στην οθόνη ή διαλέγοντας αυτό που σας ενδιαφέρει από το κάτω μέρος της οθόνης.

Δεν χρειάζεται να κάνετε sign in για να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία, αλλά εάν είστε συνδεμένοι στον λογαριασμό σας έχετε τη δυνατότητα να τσεκάρετε υλικό που θέλετε να δείτε αργότερα, να σας παρουσιάζονται παρεμφερείς ειδήσεις ή να μοιραστείτε οτιδήποτε θέλετε με τους φίλους σας.

Το περιβάλλον είναι εύκολο για χρήση σε desktop, αν και δεν ενδείκνυται στην περίπτωση που ψάχνετε ειδήσεις από μια συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Όμως, η χρήση του σε διάφορα tablet PCs θα είναι ιδανική, καθώς είναι πολύ πιο εύκολη και γρήγορη η επαφή με μια multitouch οθόνη, καθώς και για αυτούς που τους αρέσει να περνάνε την ώρα τους βλέποντας τα καλύτερα της ημέρας από τις διάφορες ιστοσελίδες.

Η εταιρία ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το Google Reader, αλλά προτείνει ένα νέο τρόπο σερφαρίσματος κυρίως για τα tablet PCs. Μπορείτε ήδη να του ρίξετε μια ματιά εδώ.

[πηγή Official Google Reader Blog]
Advertisements