Νέα πλατφόρμα σχολιασμού ετοιμάζει η Google, στα πρότυπα του Facebook [Φήμες]

google+

Το The Next Web παραθέτοντας αξιόπιστες πηγές αναφέρει ότι η Google βρίσκεται λίγο πριν την κυκλοφορία ενός νέου συστήματος σχολίων που θα συνεργάζεται πλήρως με το Google+ και τις υπόλοιπες υπηρεσίες αναζήτησης και μη της εταιρείας.

Το νέο αυτό σύστημα θα αναμετρηθεί με το αντίστοιχο της Facebook αλλά θα ενσωματώνεται πλήρως με όλες τις υπηρεσίες της Google και τα σχόλια που κάνετε θα εμφανίζονται και στις αναζητήσεις του Google Search. Το σημαντικότερο, ίσως, χαρακτηριστικό θα αφορά τη δυνατότητα ενσωμάτωσης του συστήματος σε οποιαδήποτε ιστοσελίδα.

Φαίνεται ότι η Google επιζητά το μερίδιο αγοράς της Facebook και του δικού της συστήματος σχολιασμού (Facebook Connect) που βρίσκεται πλέον στις περισσότερες ιστοσελίδες. Εάν το σύστημα της Google υιοθετηθεί από πολλούς στο διαδίκτυο θα σημαίνει και την περαιτέρω ανάπτυξη του Google+ που τόσο απεγνωσμένα χρειάζεται.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη επιβεβαίωση από την Google αλλά θα ενημερώσουμε με νέο δημοσίευμα για οτιδήποτε προκύψει.

[via TNW]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Google, Internet, Rumors and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.