Προσθήκη οδηγιών για πολλαπλούς προορισμούς στο νέο Google Maps

Google Maps

Η Google ανακοίνωσε σήμερα ορισμένες ενδιαφέρουσες αναβαθμίσεις στην ανανεωμένη έκδοση των Χαρτών που είχαμε δει πριν λίγους μήνες: οδηγίες για πολλαπλούς προορισμούς και δύο εργαλεία για κρατήσεις και εύρεση επερχόμενων εκδηλώσεων.

Συγκεκριμένα, μπορείτε τώρα κάνοντας κλικ στο ‘+’ να προσθέσετε και άλλους προορισμούς στη διαδρομή σας είτε πληκτρολογώντας τη διεύθυνση είτε κάνοντας κλικ σε μια τοποθεσία στον χάρτη. Η λειτουργία αυτή είναι από σήμερα διαθέσιμη στην web έκδοση της εφαρμογής Χαρτών της Google.

google_maps_improvements_oct_10_2

Από την άλλη η λειτουργία κρατήσεων θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη στους χρήστες Ηνωμένων Πολιτειών μόνο στα Αγγλικά και περιλαμβάνει ενσωμάτωση με τις κρατήσεις που έχετε κάνει για πτήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια κτλπ. Για παράδειγμα, κάντε αναζήτηση για το αεροδρόμιο από το οποίο θα αναχωρήσετε και θα εμφανιστούν άμεσα τα επερχόμενα σχέδιά σας. Έχοντας όλες τις πληροφορίες σε ένα μέρος θα μπορείτε να σχεδιάσετε καλύτερα τη διαδρομή σας!

google_maps_improvements_oct_10_3

Τέλος, κάνοντας αναζήτηση για ένα μαγαζί, μέρος εκδήλωσης κτλπ θα μπορείτε να δείτε μέσα από την καρτέλα ‘Upcoming Events’ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για την τοποθεσία αυτή. Ούτε αυτή η λειτουργία φαίνεται – τουλάχιστον προς το παρόν – να είναι διαθέσιμη στην ελληνική έκδοση των Χαρτών.

[via Google]

Advertisements

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Google, Maps. Bookmark the permalink.