Google Pay: Φέρνει υποστήριξη και για το PayPal!

Η Google ανακοίνωσε ότι επεκτείνει τη συνεργασία της με την PayPal έτσι ώστε να προσφέρει περισσότερους τρόπους αποδοχής πληρωμών στους συνεργάτες της. Από την τρέχουσα εβδομάδα, το σύστημα mobile πληρωμών Google Pay θα επιτρέπει τη σύνδεση με λογαριασμό PayPal σε 24 χώρες όπου προσφέρεται αυτή η δυνατότητα.

Οι εμπορικοί συνεργάτες της Google θα μπορούν να ενεργοποιήσουν την επιλογή πληρωμής Paypal μέσω το Google Pay, ενώ οι χρήστες αφότου συνδέσουν τον λογαριασμό PayPal στο Google Pay θα μπορούν να πραγματοποιούν συναλλαγές με άμεση χρέωση χωρίς να απαιτείται εκ νέου login στην υπηρεσία. Φυσικά, θα εξακολουθήσουν να προσφέρονται οι επιλογές εναλλαγής λογαριασμών πληρωμής μεταξύ χρεωστικής κάρτας, πιστωτικής κάρτας, PayPal κλπ. εάν η πληρωμή γίνεται μέσω Google Pay.

Σε ό,τι αφορά τους εμπορικούς συνεργάτες που ενεργοποιούν το PayPal στο Google Pay, θα διατηρούν όλα τα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας, όπως τη δυνατότητα να δέχονται πληρωμές απευθείας στο PayPal Business Account με την πίστωση να γίνεται μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς προαπαιτούμενες ενέργεις, ενώ θα προσφέρεται και προστασία του εμπορικού συνεργάτη σε ορισμένες συναλλαγές.

Γιατί μας ενδιαφέρουν όλα αυτά; Επειδή θεωρητικά μέσα στο 2019 θα δούμε επιτέλους το Google Pay και στην Ελλάδα, κάτι απόλυτα λογικό από τη στιγμή που μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει το λανσάρισμα του Apple Pay.

[Google]

Loading