Βόλτα στο Google TV με τη συσκευή Logitech Revue

Ένας beta tester του Google TV δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες και ένα video από το σχεδόν ολοκληρωμένο περιβάλλον και το hardware της Logitech.

Όπως μπορούμε να δούμε από το video, το περιβάλλον μοιάζει αρκετά με αυτό που είχαμε δει όταν πρωτοπαρουσιάστηκε, με το menu στο αριστερό μέρος και τη μπάρα αναζήτησης να εμφανίζεται οποιαδήποτε στιγμή θέλουμε, αλλά υπάρχουν και νέα στοιχεία όπως bookmarks και thumbnails.

Ακόμη, η κατηγορία “What’s On TV” είναι αρκετά πρακτική και λειτουργεί με τις πληροφορίες που παρέχουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί για το πρόγραμμα τους, ενώ υπάρχει εικονίδιο Amazon για υλικό pay-per-view με κόστος 99 cents ανά πρόγραμμα.

Η πλοήγηση γίνεται με το πληκτρολόγιο που μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία, το οποίο έχει ενσωματωμένο trackpad και d-pad, ή με οποιοδήποτε τηλεχειριστήριο της Harmony που περιλαμβάνει την εφαρμογή Harmony Connect.

Τέλος, η συσκευή της Logitech περιλαμβάνει δύο θύρες USB και είσοδο/έξοδο HDMI, χάρι στις οποίες μπορείτε να δείτε οτιδήποτε από μία βιντεοκάμερα ή εξωτερικό σκληρό δίσκο.

[πηγή Engadget]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Google, Logitech, Media Players and tagged , , , . Bookmark the permalink.