Φήμες για νέα Google TV με εφαρμογές Android, καλύτερο επεξεργαστή και ανανεωμένο UI

Η Google μας έχει συνηθίσει σε επιτυχημένες υπηρεσίες και προϊόντα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όλα πηγαίνουν κατ’ ευχήν σε οτιδήποτε επιχειρεί.

Μία από τις αποτυχίες της (τουλάχιστον μέχρι στιγμής) είναι και η Google TV, η οποία δεν έτυχε και της καλύτερης δυνατής υποδοχής από το κοινό, παρά το γεγονός ότι ασχολήθηκαν οι Sony και Logitech. Ωστόσο, η Google δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει τα όπλα και αναμένεται ότι θα παρουσιάσει μία πλήρως ανανεωμένη έκδοση της Google TV στην επερχόμενη έκθεση Google I/O 2011!

Σύμφωνα με το BusinessInsider, η αναβάθμιση θα βασιστεί σε τρείς κύριους τομείς: απόδοση, user interface και εφαρμογές. Η νέα Google TV θα περιέχει ένα πολύ ταχύτερο επεξεργαστή (πιθανότατα ARM), ολοκαίνουργιο περιβάλλον (πρόσφατες προσλήψεις προγραμματιστών για αυτό το λόγο) και θα υποστηρίζει εφαρμογές Android, με ειδικό Android Market να βρίσκεται υπό κατασκευή!

Όλα αυτά ακούγονται ωραία, αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι το κοινό θα ενδιαφερθεί για ένα ακόμη κουτί δίπλα στην τηλεόραση του.

[πηγή BusinessInsider]

Advertisements

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Google, Home Cinema, Rumors and tagged , , , , . Bookmark the permalink.