Η Groupon μηνύεται από τους υπαλλήλους της!

Άσχημα τα πράγματα για τη Groupon, τη δημοφιλή υπηρεσία καθημερινών προσφορών, καθώς οι εργαζόμενοι στην εταιρία κατέφυγαν στη δικαιοσύνη, με επικεφαλής την πρώην υπάλληλο Ranita Dailey, έτσι ώστε να πληρωθούν τις υπερωρίες τους!

Groupon HQ

Η αγωγή αναφέρει ότι η Groupon έχει παραβλέψει αυτή την υποχρέωση εδώ και τρία χρόνια, παραβλέποντας το εργατικό δίκαιο και παραβιάζοντας αρκετούς ομοσπονδιακούς νόμους, με τους εργαζόμενους να ζητούν αποζημίωση και για ψυχική οδύνη.

Η αγωγή έρχεται σε μια περίοδο έξαρσης των αρνητικών σχολίων για τη Groupon, όπως για παράδειγμα στο επαγγελματικό δίκτυο GlassDoor, όπου φερόμενοι ως εργαζόμενοι στην εταιρία αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι δέχονται τεράστια πίεση για να φτάσουν μη ρεαλιστικούς στόχους, ότι υπάρχει γκρίνια από το τμήμα πωλήσεων κ.ο.κ. Παράλληλα, έχει κατατεθεί αγωγή και από ταξιδιωτικούς πράκτορες του San Francisco για ψευδείς διαφημίσεις από τη Groupon!

Εξάλλου, παρά το εκρηκτικό ξεκίνημα της η Groupon έχασε τον περασμένο Αύγουστο περισσότερο από 50% της κίνησης της, ενώ οι ανταγωνιστές της είτε παρουσίασαν αύξηση (π.χ. η Living Social ανέβηκε 27%) είτε αναπτύσσονται ταχύτατα (Google Offers σε 5 επιπλέον πόλεις).

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επίσημη τοποθέτηση από την εταιρία, αλλά μπορεί ήδη να έχουν μετανιώσει για τη μη αποδοχή της πρότασης εξαγοράς ύψους $6 δισ., που είχε καταθέσει η Google….

[πηγή PaidContent]

About Chris Elpidis

Σχόλια, κριτική, κοπλιμέντα, αφορισμοί, δωροδοκίες και ό,τι άλλο θέλετε στο @celpidis και στο Google+
This entry was posted in Internet and tagged . Bookmark the permalink.