To HashTraffic θέλει να αναδείξει τα hashtags σε διαδικτυακή πλατφόρμα

hashtraffic

Ένα από τα σημαντικότερα μέσα επικοινωνίας στο Twitter είναι τα hashtags, δηλαδή λέξεις που ακολουθούν το σύμβολο "#". Η HashTraffic είναι μια νέα εφαρμογή, η οποία δημιουργήθηκε από τον 15χρονο Jackson Gariety, που επιθυμεί να αναδείξει τα hashtags σε μια εντελώς νέα πλατφόρμα ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια του Twitter. Η υπηρεσία συγκεντρώνει hashtags από ολόκληρο το Internet παρουσιάζοντάς τα όλα μαζί σε μια σχετικά δομημένη συζήτηση.

«Παρατήρησα ότι στο Facebook οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν hashtags παρόλο που δεν λειτουργούν εκεί. Με παραξένεψε αυτό. Ουσιαστικά έχει γίνει δεύτερη φύση η χρησιμοποίησή τους στο Internet», δηλώνει ο Gariety. Από 'κει και πέρα τα πράγματα πήραν το δρόμο τους. «Τα hashtags μπορούμε να τα αξιοποιήσουμε πολύ εύκολα γιατί δεν δημιούργησε το Twitter τα hashtags αλλά οι χρήστες. Το Twitter δεν έχει επενδύσει σε αυτό αρκετά. Δεν τους ανήκει το περιεχόμενο των hashtags».

Προς το παρόν η ανάπτυξη του HashTraffic συνεχίζεται με τους δύο ιδρυτές της εταιρείας, Jackson Gariety και Brian Hendrickson, να ψάχνουν για περισσότερους PHP developers. Για όσους ενδιαφέρονται η HashTraffic διαθέτει έναν embed code και WordPress plugin ενώ μπορείτε να δείτε και μερικά live παραδείγματα στην ιστοσελίδα τους εδώ.

 

Loading