Υπάλληλοι της HMV μετέδιδαν ζωντανά μέσω Twitter την μαζική τους απόλυση!

Η πολυεθνική HMV προχώρησε χθες σε μια μαζική απόλυση 190 εργαζομένων «ως μέρος της αναδιάρθρωσης της εταιρείας για την εξασφάλιση του μέλλοντός της», όπως ανέφερε σε ανακοίνωσή της. Αυτό που δεν περίμεναν τα στελέχη, όμως, ήταν μια είδους ανταρσία που εκδηλώθηκε μέσω του Twitter από υπαλλήλους που είχαν πρόσβαση στον λογαριασμό της εταιρείας @hmvtweets. «Στέλνουμε tweets ζωντανά από το Ανθρώπινο Δυναμικό απ’ όπου μας απολύουν! Συναρπαστικό!!», έγραφε το πρώτο tweet που εκτίναξε τους followers της εταιρείας στους 61.500 και τράβηξε την προσοχή των media.

Ένα άλλο μήνυμα έλεγε: «Υπάρχουν πάνω από 60 άτομα που μας απολύουν ταυτόχρονα! Μαζική εκτέλεση πιστών υπαλλήλων που αγαπούν το brand». Στη συνέχεια: «Μόλις άκουσα τον Διευθυντή Marketing να ρωτά ‘Πως κλείνω το Twitter?’». Προφανώς κάποιοι στην εταιρεία κατάλαβαν τι συμβαίνει και μετά από περίπου 20 λεπτά διέγραψαν όλα τα …επαναστατικά μηνύματα, τα οποία, βέβαια, έχουν πλέον μείνει στην ιστορία:

[via CBS]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in Misc. Bookmark the permalink.