Σε περίπου δύο εβδομάδες θα έχουμε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του Honor V20, για το οποίο μάθαμε ήδη κάποια πράγματα από την εταιρεία στην επίδειξη που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Χονγκ Κονγκ. Το πρώτο smartphone της Honor με All-View Display και οπή στην οθόνη θα αποκαλυφθεί πλήρως στις 26 Δεκεμβρίου στην Κίνα, για να ακολουθήσει η παγκόσμια παρουσίαση του στις 22 Ιανουαρίου στο Παρίσι.

Γνωρίζουμε ήδη την εμφάνιση του και ορισμένα στοιχεία, όπως η κάμερα 48MP Sony IMX586 και η τεχνολογία Link Turbo που χρησιμοποιεί ταυτόχρονα το WiFi και τα δίκτυα 4G για μεγαλύτερες ταχύτητες download με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης. Τώρα, όμως, βλέπουμε και τα διαθέσιμα χρώματα από τα τρία teaser posters που δημοσίευσε η εταιρεία στο δίκτυο Weibo: Γκρι, Κόκκινο και Μπλε.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor V20, διότι εάν αληθεύει η φήμη ότι θα τοποθετηθεί ο πανίσχυρος επεξεργαστής Kirin 980 SoC, τότε θα έχουμε μπροστά μας μια flagship συσκευή. Και τότε θα εκτοξευθεί ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον μας για την τιμή του.

[via]

 

Advertisements