HP Palm Pre 2 Roadrunner webOS 2.0 smartphone, διέρρευσαν τα πρώτα χαρακτηριστικά

Φαίνεται ότι η HP δε θέλει να μείνει πίσω στο παιχνίδι των εντυπώσεων και ξεκίνησε να διαρρέει πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο webOS 2.0 smartphone Palm Pre 2. Οι πληροφορίες προέρχονται από τη γαλλική εταιρία SFR (πάροχος τηλεπικοινωνιών), η οποία είναι και η πρώτη που επιβεβαιώνει ότι θα κυκλοφορήσει ένα τέτοιο smartphone, πιθανότατα υπό την κωδική ονομασία Roadrunner.

Στα πρώτα χαρακτηριστικά που έγιναν γνωστά περιλαμβάνονται επεξεργαστής 1GHz, μνήμη RAM 512MB, θύρα microUSB και φυσικά λειτουργικό σύστημα webOS 2.0, ενώ θα διατηρηθεί ο ίδιος σχεδιασμός που γνωρίζουμε για τα κινητά Palm Pre.

Μία πολύ ενδιαφέρουσα λειτουργία του webOS 2.0 είναι η "Push", η οποία σχετίζεται άμεσα με το Facebook και στέλνει τα μηνύματα, events, wall posts και chat απευθείας στη συσκευή, και πιθανόν θα εφαρμόζεται και σε άλλες εφαρμογές του Palm Pre 2.

Γενικά, το Palm Pre 2 Roadrunner θα διαθέτει καλύτερη μπαταρία και αρκετά βελτιωμένη απόδοση, αλλά ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ούτε πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας ούτε τιμή. Βέβαια, το ότι εμφανίζεται στην ιστοσελίδα ενός παρόχου ίσως σημαίνει ότι δε θα αργήσει να κυκλοφορήσει.

[πηγή Mashable]
Loading