Ο λόγος που το ρολόι της HTC δείχνει πάντα 10:08

htc clock

Θα έχετε παρατηρήσει πιθανόν ότι η HTC χρησιμοποιεί σε όλες ανεξαιρέτως τις διαφημίσεις και φωτογραφίες των συσκευών της την ώρα 10:08 στην κεντρική οθόνη. Γιατί συμβαίνει αυτό; Η HTC δίνει την απάντηση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της.

Συγκεκριμένα, η ένδειξη 10:08 αποτελεί τον μέγιστο αριθμό από μπάρες που μπορούν να προβληθούν σε ένα ψηφιακό 12-ωρο ρολόι. Ουσιαστικά, το “88:88” θα ήταν ιδανικό αλλά δεν αντιστοιχεί σε πραγματική ένδειξη, οπότε το επόμενο καλύτερο είναι το 10:08. Φυσικά, οι μοντέρνες οθόνες αφής δεν περιορίζονται σε κάτι τέτοιο αλλά η HTC φαίνεται ότι επιμένει στην απόφασή της από το 2007 και το HTC Touch με Windows Mobile 6. To περιβάλλον TouchFLO που διέθετε τότε η συσκευή αναπτύχθηκε εν τέλει στο Sense UI που γνωρίζουμε όλοι σήμερα.

Γενικότερα, βέβαια, η ένδειξη 10:08 (ή καλύτερα 10:10) είναι μια αρκετά δημοφιλής επιλογή για τα αναλογικά ρολόγια σε διαφημίσεις και προωθητικό υλικό για δεκαετίες. Ο λόγος; Ο σχηματισμός των δεικτών σε αυτή τη θέση θυμίζει ένα χαμόγελο που απ’ ότι φαίνεται επηρεάζει θετικά το κοινό ως προς την αγορά και την άποψή του για το προϊόν.

[via HTC]

About Harry Souris

Apple news, reviews and opinion. Guitar geek. Editor of iPhoneHellas.gr, MacUser.gr & TechGear.gr. Follow me on twitter and facebook
This entry was posted in HTC. Bookmark the permalink.

Comments are closed.