Η εταιρία HTC, με μακροχρόνια πείρα στην κατασκευή έξυπνων τηλεφώνων (smart phones), ετοιμάζει τη διάθεση του νέου της δημιουργήματος του HTC Incredible. Στηρίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 2.1 της Google και αν κρίνουμε από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, τότε αφήνει την παρούσα γενιά του iPhone 3GS αρκετά πίσω... Φημολογείται ότι θα έχει οθόνη τεχνολογίας AMOLED, μεγέθους 3.7 ιντσών με ανάλυση 480 × 800 εικονοστοιχείων. Ο επεξεργαστής που θα υποστηρίζει την πληθώρα εφαρμογών του (40 χιλιάδες και αυξάνονται), θα είναι ο Snapdragon της Qualcomm στα 1 GHz. Επίσης θα έχει κάμερα 8-megapixel και διπλό LED flash.

Από πλευράς αποθηκευτικής χωρητικότητας θα προσφέρει 8 GB εσωτερικής μνήμης και θα υποστηρίζει μέχρι και 32 GB εξωτερικής μνήμης microSD.

Στα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά του συγκαταλέγονται η εγγενής υποστήριξη multitasking που προσφέρει το λειτουργικό σύστημα και η υποστήριξη Flash για ποιοτικότερη περιήγηση στο διαδίκτυο. Συνολικά πρόκειται για ένα εντυπωσιακό τηλέφωνο το όποιο όμως θα κληθεί να αντιμετωπίσει την καλοκαιρινή ανανέωση της ναυαρχίδας της Apple που ακούει στο iPhone 4 και φημολογείται ότι θα προσφέρει παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά θα έχει καλύτερη οθόνη…

Advertisements